En blog om business og pengesager

Bliv bedre til at slappe af, når du har fri

0

Dette indlæg indeholder sponsoreret indhold fra de virksomheder, der linkes til.

En hektisk hverdag på jobbet kan sagtens blive endnu mere hektisk og endnu hårdere at tage del i, hvis du kommer hjem til en lige så hektisk bolig derhjemme. Der er pligter og gøremål, du havde glemt alt om, mens du var på jobbet. Og når du endelig har ordnet alle pligterne og bare skal slappe af, tænker du på dagen i morgen, og hvordan du kommer til at nå det hele endnu en dag. Træk vejret og slap af. Der er en smartere måde at leve dit liv på. Den smartere måde er at slappe af, når du endelig har fri, så du kan få genopladet dine batterier til dagen i morgen. 

Lad andre overtage dit fokus

Det kunne faktisk være en ide, hvis du helt glemte at være i kontrol hele tiden, glemte at nå de mange forskellige pligter, møder og aftaler og i stedet bare fik dig en hobby i dit eget hjem. Det kunne være noget så banalt og afslappende som at anskaffe dig et akvarie. Små fisk, der svømmer rundt og kigger lidt halvdumt på dit store hoved gennem glasset, når du giver dem fiskefoder. Fiskene giver en utrolig stor glæde og ro. De gør ikke så meget, de skal ikke så meget. Fiskene svømmer bare rundt og passer sig selv, så venter de selvfølgelig på, at du fodrer dem fra tid til anden. 

Det kan måske lyde en smule stressende, at der er endnu en ting, du skal se til, når du har fri. Akvariet skal også renses, filteret i pumpen skal skiftes, og fiskene skal fodres. Sådan kan det selvfølgelig føles. Det opleves dog meget afstressende at have den faste fodring og have det regelmæssige tjek til dine fisk. Der er et helt liv i akvariet med de forskellige fisk, som er langt mere interessante end størstedelen af de forskellige realityprogrammer, så måske sparer du også et abonnement til en streamingtjeneste. 

Motion som afslapning?

Noget andet, du kan gøre, er at løbe en tur. Hvis det er idrætten, der er stressende i hverdagen, så kan du prøve med at gå dig en tur. Det giver en ro i kroppen, at den kan bevæge sig og arbejde, uden at der som sådan er nogen plan. Du kan bare lunte en tur ud i landskabet måske med noget lækker musik i øregangene. Eller du kan spadsere med en lydbog eller podcast. Du kan selvfølgelig også være helt vild og bare lytte til naturen, som du går rundt i skoven. 

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.