En blog om business og pengesager

Bliv kendt med jeres nye økonomisystem

0

Har I besluttet jer for at implementere et nyt økonomisystem i jeres forretning? Hvad end I er i entreprenør-, transport-, ejendoms- eller materieludlejningsbranchen vil I kunne hente hjælp hos ERPgruppen, der har specialiseret sig i implementering af forretningssystemer i virksomheder i netop disse brancher. Her vil I kunne få support i det daglige arbejde, når tingene ikke fungerer – og I vil kunne drage nytte af den vidensportal, der vil blive åbnet for jer.

ERP er en samlet betegnelse for at systematisere og organisere aktiviteter i en virksomhed, specielt i forhold til økonomi. Det er vigtigt at have det i system, så I kan effektivisere jeres arbejde. Det bliver også nemmere at dokumentere de forskellige aktiviteter, der er, så det hele kan registreres de rette steder og leve op til de krav, der blandt andet vil være fra Skat og andre myndigheder og autoriteter.

Bliv godt klædt på til Microsoft 365 Dynamics

Kender du til Microsoft 365 Dynamics? Du har formentlig en idé om, hvad det indebærer, men hvis ikke man er sat ordentlig ind i systemet, kan det være en ganske stor mundfuld i første omgang. Forretningssystemer er omfattende, og derfor er det også vigtigt, at I i virksomheden modtager træning i at bruge systemerne korrekt, så det ikke bliver en umulig opgave, og så der ikke er løsninger, I ikke får brugt rigtigt.

Ligeledes er det vigtigt, at I løbende kan øge jeres viden på området. Det kan naturligvis foregå ved at sparre med andre virksomheder i branchen, der benytter sig af samme systemer, men hos ERPgruppen kan I også få rådgivning, så I ved, hvordan I kan udnytte forretningssystemerne endnu bedre. Det er med til at skabe et godt grundlag for vækst i jeres forretning, ligesom det giver jer muligheden for at skalere op, hvis I har nået en størrelse, hvor det er nødvendigt.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.