En blog om business og pengesager

Derfor skal din virksomhed benytte sig af et headhunterbureau

0

Dette er sponsoreret indhold

Er din virksomhed på udkig efter en ny medarbejder? En virksomhed kan sagtens selv slå et stillingsopslag op, men finder man mon den rigtige kandidat til jobbet den vej igennem? En Headhunter er en slags rekrutteringskonsulent, som kan hjælpe med at rekruttere den rette kandidat. Hvis din virksomhed benytter sig af et rekrutteringsbureau som Adecco, er du garanteret en kandidat af høj kvalitet. 

Hvorfor benytte sig af et headhunterfirma?

Rekrutteringsbureauet Adecco har mere end 30 års erfaring inden for headhunting- og rekrutteringsbranchen og har mange erfarne rekrutteringsspecialister samt headhuntere. Denne erfaring gør, at der meget nemt og effektivt kan headhuntes til det private såvel som det offentlige inden for en lang række af brancher. Et headhunterbureau kan hjælpe virksomhed med diverse aspekter af rekrutteringsprocessen såsom foranalyse, tests, samtaler, jura, ansættelse, evaluering samt opfølgning og kvalitetstjek. Det sidstnævnte betyder også, at virksomheden får en tilfredsgaranti på alle ansættelser foretaget gennem Adecco. Men det skulle ikke være noget problem, da Adecco har et af Danmarks største netværk af ledere, C-level profiler og specialister. En headhunting har til formål målrettet at screene markedet for kandidater til en ledig stilling, hvad enten det er en ledelsesstilling eller i en anden position. Netop dette kræver en forståelse for, hvor kandidaterne er i deres karriere. Det sker gennem en netværksindsats samt målrettet strategi orienteret annoncering. Adecco finder en kandidat, der kan skabe værdi for din virksomhed fra den første arbejdsdag.

Forskellen på headhunting og rekruttering

Den grundlæggende forskel ved at benytte sig af henholdsvis headhunting og rekruttering fra Adecco er, at headhuntere ikke nødvendigvis annoncerer med et stillingsopslag. Kandidaterne bliver i stedet kontaktet direkte af en af Adeccos headhuntere, og ikke omvendt, som det normalvis er tilfældet med almindelig rekruttering. Headhunting kræver en større mængde forarbejde og research, fordi helt specifikke kandidater, der ikke nødvendigvis er jobsøgende, skal opspores. I den forbindelse benytter Adecco som oftest headhunting til, at opsøge leder- eller specialiststillinger. Af samme grund behandles sådan et headhuntingforløb mere diskret, i og med, at de mest egnede kandidater, stort set altid er i en beskæftigelse i forvejen. Endnu en væsentlig forskel på headhunting og rekruttering, er at en headhunter, i højere grad, skal kende jobmarkedet ud og ind, for at finde den helt rette kandidat til en stilling, fra start af, og specielt i de brancher og sektorer, hvor der søges efter kandidater. Dette er ikke af samme afgørende faktor, når der hyres en rekrutteringskonsulent.

Hvad gør en headhunter for din virksomhed? 

En headhunter kan hjælpe din virksomhed med at gøre rekrutteringsprocessen mere overskuelig. Samtidig giver en headhunter også svar på alle de mange spørgsmål, der kan opstå i netop sådan en process. Det kunne blandt andet være, hvor i alverden man finder den rigtige kandidat? Skal man søge efter en kandidat i Danmark eller i udlandet? Og et helt andet spørgsmål kunne være, hvordan man skal håndtere jobsamtalerne? Det er alt sammen spørgsmål, som en headhunter kan hjælpe virksomheden med at finde svar på. Det kan være en lang og uoverskuelig proces, hvis man skal stå for det hele selv. Derfor kan man spare en masse tid og vil kunne fokusere på virksomhedens kerneopgaver ved at benytte sig af en headhunter. Samtidig undgår man også en utrolig dyr fejlrekruttering, der gør, at man skal tage hele processen om igen. Adecco sparer virksomheden en masse ressourcer og tilføjer i stedet en medarbejder af høj værdi.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.