En blog om business og pengesager

Derfor er virksomhedsmesser en god investering

0

Har din virksomhed overvejet at deltage i en virksomhedsmesse? Hvis du slet ikke har overvejet denne idé, fordi du har tænkt, at virksomhedsmesser er på tilbagegang, kan du godt kridte dine messesko. Virksomhedsmesser er stadig en vigtig investering for dit firma, idet messen gør, at du kan møde dine potentielle kunder på personlig vis, skille dig ud fra dine konkurrenter på en spændende måde samt give et godt og imponerende indtryk af din virksomhed. Læs med i det følgende for at få uddybet, hvorfor din virksomhed skal deltage i den næste relevante virksomhedsmesse.

Face-to-face kundemødet

Selvom sociale medier som Facebook og LinkedIn er vældig gode markedsføringsplatforme, kan et personligt møde med en drømmekunde være endnu bedre. Virksomhedsmesser gør det muligt for din virksomhed at skabe et glimrende førstehåndsindtryk over for en kunde. Nogle kunder foretrækker nemlig at møde dem, de kommer til at handle med i fremtiden face-to-face i stedet for en snak over e-mail eller på sociale medier. Derudover er messerne endnu mere fordelagtig for din virksomhed, hvis den sælger fysiske produkter. På messen kan du få vist dine spændende produkter frem på en ordentlig og præsentabel måde, som vil sikre, at dine nuværende kunder bevarer interessesen, samt at potentielle kunder får lyst til at udforske nye muligheder.

Skil dig ud fra konkurrenterne

Virksomhedsmessen kan sagtens være med til at skabe vækst for dit firma, hvis du bruger tid på planlægningen op til messen. Udover at skabe interesse for virksomheden på selve messen, kan du også gøre dette, inden messen starter. Med personlige invitationer til kunder bliver dine kunder mindet om, hvorfor din virksomhed er en god investering. På selve messen er en af de vigtigste ting desuden, at du er 100 % nærværende og engageret, så dine kunder får lyst til at tale med dig i endnu længere tid. Men en nærværende samtale er ikke nok. Hvis du vil hive dine kunder samt potentielle kunder over til din stand, er det vigtigt at lave en spændende og kreativ stand. Vær ikke bange for at tænke stort, når det handler om bannere i form af blandt andet roll-ups og beach flags. Hvis du står og mangler en leverandør af en flot og personlig messestand, kan Jyskdisplay ligeledes stå til rådighed. De er Nordeuropas største leverandør af messestande.

Giv et godt indtryk ved hjælp af spændende visitkort

Et visitkort behøver ikke nødvendigvis at være et lille, kedeligt, hvidt kort, som du har sat sammen på meget kort tid. Tænk derimod kreativt inden den næste messe. Visitkortet er din mulighed for at få kunderne til at huske din virksomhed. Derfor er det også vigtigt, at du skænker visitkortet en grundig tanke. Et USB-stik med et lille præsentationsoplæg omkring din virksomhed er for eksempel en kreativ og relevant idé, når snakken går på visitkort. Du kan roligt bruge lidt tid inde på internettet for at finde andre inspirationskilder vedrørende dit visitkort, så du sørger for, at dine kunder vil bevare interessen for dit firma i lang tid efter messen.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.