En blog om business og pengesager

Det skal du overveje, inden du bygger en tilbygning

0

En tilbygning kan være en rigtig god investering på sigt, da det kan øge værdien af dit hus markant. Derudover kan den ekstra plads, du får ved at tilbygge, være til stor gavn for dig og din familie.

Har du planer om at bygge en tilbygning til dit hus, så er der dog en række ting, du skal overveje før du går i gang. Vi vil her komme ind på de væsentligste.

Husk byggetilladelsen

Før du går i gang med at bygge din tilbygning, er det allervigtigste at sørge for, at du har byggetilladelsen på plads. Uden den er det nemlig ulovligt og du kan i værste fald blive bedt om at rive din tilbygning ned igen. Sørg derfor altid for, at have byggetilladelsen på plads, før du går i gang.

Få hjælp af en arkitekt

Den tilbygning, du har planer om at bygge, skal passe til din nuværende ejendom og dit hus skal kunne holde til den tiltænkte udbygning. Det kan derfor være en stor fordel at få en arkitekt til at tegne nogle eksempler på de idéer, du har, så du kan se om de overhovedet er realistiske.

Gør det selv eller få hjælp?

Du bør naturligvis også overveje, om du vil lave tilbygningen selv eller om du vil have hjælp af professionelle. Hvis du har kompetencerne til det, er der intet til hinder for, at du står for udbygningen selv.

Det kan dog være en stor opgave, at stå for en hel tilbygning selv, så i de fleste tilfælde vil det kræve hjælp fra professionelle fagfolk. Her kan du med fordel gøre brug af mandskabsudlejning, hvor du lejer en arbejdsmand til at hjælpe dig. Hvis du bor på Sjælland, kan du leje en arbejdsmand hos Bygmand.com for kun 280 kr. + moms. Dermed er du sikret kompetent assistance hele projektet igennem.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.