En blog om business og pengesager

Efterlader jeres indretning kunderne imponerede?

0

Sponsoreret indhold.

Når samarbejdspartnerne, kunderne og I selv tager et kig på kontoret, lageret eller værkstedet, hvad ser I så? Ser I en sjusket indretning, hvor det er købt lidt tilfældigt ind hist og her? Ser I en arbejdsplads, hvor alt ser tilfældigt ud, og den røde tråd ikke er til at få øje på? Hvis det er tilfældet, er det på tide, at I får ryddet lidt op. Indretningen på kontoret er lige så vigtig som at have rene og pæne overflader i køkkenet eller i produktionen. Hvis der er rod og sjusk, ser det ikke imponerende ud. Og endnu vigtigere – så daler kvaliteten og hastigheden også.

Dansk design til den danske virksomhed

Jeres indretning skal afspejle den virksomhed, I er og vil være. Hvis I er et dygtigt autoværksted, der specialiserer sig i amerikanske biler, så indret jer sådan. En god og imponerende indretning på arbejdspladsen er ikke og må ikke blive kedelig. Den virksomhed, der laver onlineløsninger til danske kunder, skal have professionalisme, stil og et klart udtryk. Den virksomhed, der sælger møbler, skal selvfølgelig have smarte møbler i butikken, f.eks. dansk design sofaer. Det er vigtigt at finde den røde tråd.

Rød tråd – ingen tilfældigheder

Den røde tråd betyder, at kunderne, jeres samarbejdspartnere og I selv ved, hvor I er, og hvad der sker i virksomheden. Lige fra man træder ind i entreen, går ind i kontoret og ud i produktionen, skal der være en fællesnævner. Det kan være jeres brandfarver, stilistiske udtryk eller rene linjer, som definerer jeres indretning. Det behøver ikke være hyggeligt og varmt. Det skal ikke være kedeligt og tørt. Det skal passe til den virksomhed, I er, til det, I laver, og til de produkter, I har. Til det udtryk, I vil give jer selv og andre mennesker. Det er den røde tråd, I skal have i virksomhedsindretningen.

Øg sikkerheden for de imponerende møbler

Ærgerligt ville det være, hvis indretningen så bliver ødelagt. Hvis indbrudstyvene finder en vej ind på kontoret eller i produktionen. Derfor kan I overveje at beskytte jeres dyre møbler. Få møbellåse til at sænke tyvenes arbejde eller helt forhindre det. Det skal ikke være muligt for indbrudstyvene at tage, hvad de kunne tænke sig. De skal have det så svært med at stjæle jeres møbler, computere og dyre maskiner som muligt. Det eneste, tyvene skal gå derfra med, er ærgrelse over, at de aldrig kan arbejde i en virksomhed med så gennemtænkt en indretning og sikkerhed.  

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.