En blog om business og pengesager

Et professionelt look på arbejdspladsen: Kvinder, sådan skal det gøres

0

Sponsoreret indhold.

Vores stil har aldrig før været tillagt så stor en betydning, som den har i dag. Den fortæller noget om os som typer, og derfor er det også essentielt at klæde sig efter jobbet. Det lyder måske en smule overdrevet, men den er god nok. Klæder du dig passende på kontoret, kommer du til at fremstå professionel og seriøs.

Vi guider dig til, hvordan du nemt kan vinde lidt ekstra respekt og klæde dig helt perfekt på, når du skal på arbejde.

Gør dig selv bemærket

Selvom det ofte lyder, at du skal passe ind i mængden, er der også god grund til at gøre lidt ekstra ud af sig selv, hvis du drømmer om at skabe et statement. Du kan nemlig nemt skille dig ud af mængden uden at gå på kompromis med din stil.

Du kan eksempelvis vælge at bruge hovedtørklæder, hårbøjler eller noget helt tredje som ekstra udsmykning til håret. Du kan også ændre din frisure. Når der sker fornyelse ved de mennesker, vi omgås med, vil vores opmærksomhed nemlig helt automatisk falde på forandringen.

Hold stilen

På arbejdspladsen er der sjældent nogen, der dikterer, hvordan du skal gå klædt. Dog kan der være noget godt i at holde en stil, som passer til det arbejdsmiljø, du er i til daglig. Men når det kommer til de bedste valg til garderoben, er der nogle helt særlige elementer, du aldrig går galt i byen med.

Først og fremmest skal du eje op til flere blazere, der altid får en hvid T-shirts og et par jeans til at tage sig endnu bedre ud. Du bør også have en løs, hvid skjorte og sorte habitbukser, der kan bruges på et væld af forskellige måder.

Kombinér klassisk og personligt

Stil på arbejdspladsen handler ikke blot om at ramme de tendenser, der er i modebilledet nu og her. Det handler lige så meget om, at du skal udstråle personlighed og lade dine kollegaer og chefer se, hvem du er. Derfor gælder det om at finde balancen mellem det klassiske look og dine egne personlige præferencer.

Er du vild med print og farver, kan du nemt smide din blazer over en farverig trøje og på den måde få lidt af det hele. Udfordringen opstår nemlig, lige så snart du ikke føler dig godt tilpas i dit tøj. Det smitter af på dit humør og din arbejdsindsats, men ved at finde den magiske balance kan du føle dig velklædt og som dig selv på én og samme tid.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.