En blog om business og pengesager

Få helt styr på SKAT

0

Har du virksomhed og er ansvarlig for finanserne? SKAT er en af de instanser, der virkelig fylder meget i den danske økonomi, og det kræver altså, at man får styr på alt hvad der skal indberettes og registreres. Alternativet er, at man risikerer pludselig at stå i en situation, hvor man skylder penge til SKAT. Det er noget af det, der virkelig kan være en forhindring for at vækste som ønsket.

Her kan det for jer vise sig at være en fordel at samarbejde med et revisionsfirma, der kan give jer rådgivning på området, så I står godt. Det er muligt at få en konsulent til at give jer det overblik, der er behov for, ligesom revisionsfirmaet kan stå for alt hvad der findes af betalingsfrister, pensionsaftaler eller indberetninger til inkasso, hvis det er nogle af de relevante temaer, I står overfor. Læs meget mere om skatterådgivning her.

Drag fordel af skattelovgivningen

Lige så meget som SKAT kan virke uoverskueligt, kan det også vise sig at være en fordel for jer i nogle tilfælde. Det kan for eksempel tænkes, at I i øjeblikket ikke har registreret de forskellige typer af skattefradrag, I måske er berettiget til. Det kan pludselig betyde, at jeres økonomiske råderum faktisk bliver udvidet, uden I skal gøre noget ekstra for det.

En ting er, at I som virksomhed tager imod rådgivning. Det giver jer et godt udgangspunkt som firma, men jeres medarbejdere kan ligeledes føle et behov for rådgivning. Derfor kan konsulenten også tilbyde at rådgiver de enkelte medarbejdere om de skatteforhold, der er for lønmodtagere. På samme måde gælder det de forskellige typer af fradrag, der findes, men kan også dreje sig om blandt andet personalegoder eller pensionsopsparing, der måske skal styr på. I kan overveje, om ikke det ville være noget, jeres medarbejdere ville sætte pris på, I ser nærmere på.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.