En blog om business og pengesager

Få lavet en app efter dine ønsker

0

Har du gået lidt og overvejet at få lavet en mobilapp? Det kan være som et supplement til en hjemmeside eller som et værktøj, der kan hjælpe enten dig eller dine brugere. En mobilapp er praktisk at have og kan være med til at gøre dit indhold mere tilgængeligt for brugeren – til gengæld kan det også være svært at udvikle en app, hvis ikke det er noget, man har arbejdet med tidligere.

Heldigvis kan I få en virksomhed med speciale i softwareudvikling til at hjælpe jer med at udvikle en mobilapp. Når det kommer til mobilappudvikling, er der mange ting, der skal være styr på. Hvis I vil have det bedste resultat, er det altså typisk en god idé at få en virksomhed til at hjælpe jer med det – om ikke andet til at bygge bunden, så I selv kan vedligeholde den derfra og skalere den, efterhånden som jeres virksomhed vækster.

En app, der virker på alle platforme

En app skal appellere til flest muligt. Det betyder også, at den skal kunne bruges på mange forskellige enheder. En cross-platform mobilapp er bygget op, så den kan bruges af mange forskellige styresystemer. For jer betyder det, at appen blandt andet kan downloades til både Android og iOS-styresystemer, som efterhånden dækker langt de fleste danskere. Det er noget af det, I kan udnytte til jeres fordel.

Samtidig kræver det ikke, at der skal skrives forskellige kode til de forskellige platforme – det er én samlet kode, som får det til at fungere på tværs af platformene. Hvis det er noget, I tænker kunne være relevant i jeres virksomhed, kan I med fordel prøve at bede om en samtale, hvor I kan snakke igennem hvad I tænker, I har behov for og finde ud af, hvilken type af mobilapp, I gerne vil have udviklet til jeres virksomhed.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.