En blog om business og pengesager

Få sundere og gladere medarbejdere med en frugtordning

0

Dette indlæg er sponsoreret og lavet i samarbejde med den/de hjemmesider der linkes til.

Mange af os kender talemåden, der lyder på, at ”et æble om dagen holder lægen væk”. Selvom det er noget forsimplet, er der alligevel også noget om det. Størstedelen af os ved, hvor vigtigt det er med frugt og grønt i løbet af dagen. Desværre er det de færreste af os, der får nok af de sunde sager.

Det kan godt være, at et æble om dagen ikke er nok, men det er et skridt i den rigtige retning. Ved at indføre FrugtKurve som FirmaFrugt & Frugtordning på arbejdspladsen kan det bidrage til sundere og gladere medarbejdere. Læs med her og bliv endnu klogere på de mange fordele ved en frugtordning.  

Frugt og grønt er vigtigere, end vi tror

Der er en tendens til, at vi tager lidt for let på vigtigheden af frugt og grønt. Den anbefalede mængde er 600 gram om dagen – og bare ved at spise ét stort æble har du allerede nået 100 gram. Ved at igangsætte en frugtordning på arbejdspladsen kan det derfor blive nemmere at øge indtaget i løbet af dagen.

Hvis vi ønsker en sund og rask krop resten af livet, så er det vigtigt, at vi får nok af de gode sager. De er nemlig proppet med vigtige vitaminer og mineraler, som er nødvendige for, at kroppen kan fungere optimalt. Derudover er det med til at forebygge overvægt og en lang række sygdomme som diabetes, hjertekarsygdomme og forskellige former for kræft.

Mærk forskellen på arbejdspladsen

Ud over at frugt og grønt bidrager til et bedre helbred og en sundere krop, så hjælper det også på vores energiniveau.  

Mange af os tyer til de søde sager sidst på eftermiddagen, fordi vi føler os trætte og uoplagte. Det resulterer i en arbejdsdag fyldt med dyk og udsving i energiniveauet, der i sidste ende påvirker vores produktivitet og koncentration. Ved at bytte de søde sager ud med frugt og grønt får vi et stabilt og naturligt blodsukker i stedet. Det kan derfor gøre en kæmpe forskel for arbejdspladsen og medarbejderne, at der er frugt tilgængeligt i løbet af arbejdsdagen.

Ved at investere i en frugtordning investerer du også i dine medarbejders sundhed. Det kan godt være, at de har intentionen om at spise mere frugt og grønt, men hvis de glemmer at få det med i madpakken, så bliver det aldrig til noget. Med en frugtkurv og en frugtordning bliver det meget nemmere, og der er derfor ingen undskyldning for ikke at snuppe et stykke frugt med på vejen.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.