En blog om business og pengesager

Fang dine kunders opmærksomhed med godt videoindhold

0

Markedsføring af dine produkter og din virksomhed ved hjælp af videomateriale har utrolig mange fordele. Det gælder både i forhold til, hvor højt du eksempelvis ranker på Google, og hvor godt du formår at fange og holde potentielle kunders opmærksomhed. Der er dog nogle ting, du bør have med i dine overvejelser, når du går i gang med at producere nyt videoindhold til din virksomheds markedsføring. Herunder kan du blive meget klogere på, hvordan du får succes med dine videoer.

Videoer hitter på sociale medier

Videoindhold når ofte meget længere ud på de sociale medier, end almindelige opslag gør. Vil du derfor gerne fange dine nuværende og potentielle kunders opmærksomhed på disse platforme, er videoindhold vejen frem. Det er i den forbindelse vigtigt, at videoen ikke er for lang, da de færreste stopper op deres facebookfeed og ser en video på flere minutter. Hold derfor din videos varighed på omkring ét minut. Det er bedre at lave flere korte videoer, end én lang, som de færreste brugere alligevel ser til ende. Derudover er der mange, som tjekker de sociale medier, mens de er på farten, og her har de færreste lyden sat til på deres telefon. For at vigtig information ikke går tabt i din video, er det derfor en rigtig god idé at sætte undertekster på videoen. På Facebook findes der en funktion, som gør, at underteksten kun vises i de tilfælde, hvor lyden er slået af. Vælgerne brugeren at slå lyden til, forsvinder teksten altså helt af sig selv og vil ikke forstyrre dit visuelle udtryk i videoen.

Forklar komplekst indhold på en letforståelig måde

Videoindhold i din markedsføring kan også have den fordel, at du lettere kan forklare komplekst indhold om din virksomhed på en letforståelig måde. Ved at mikse information, der bliver fortalt, med information, der bliver gengivet visuelt, er der langt større sandsynlighed for, at dem, der ser din video, faktisk forstår indholdet og dit budskab. Nextech er en virksomhed, der i høj grad har implementeret videomateriale i deres markedsføring for netop at gøre det nemmere for kunderne at forstå deres mere komplekse løsninger. Hvis du mangler inspiration til, hvordan du også kan bruge videoer til sådanne formål, kan du altså med fordel søge inspiration hos Nextech.

Ranger højt på Google med videoindhold

Hvis dit videomateriale vurderes til at være relevant for det, brugerne søger på via Googles søgemaskine, vil Google automatisk sørge for, at dit indhold rangerer højt. Vælger du at uploade din video på YouTube, kan du desuden søgemaskineoptimere din video, så der er endnu større sandsynlighed for, at du får en høj placering på Google. Når du søgemaskineoptimerer din video, bør du også overveje, hvilke søgeord du gerne vil findes på. Her handler det i høj grad om, hvad du navngiver din video, hvilke tags du bruger, og hvilken kategori du uploader din video under.

Som du kan se, har videoer i markedsføring utrolig mange fordele. Uanset hvor og hvordan du vælger at implementere videomateriale i din virksomheds markedsføring, er det altid afgørende, at du sørger for, at videoen er af høj kvalitet – både hvad angår billede og lyd.

 

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.