En blog om business og pengesager

Forbedr dit CV med et kursus i Microsoft Azure

0

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du står og mangler nyt indhold til dit CV for at ændre eller opgradere din karriere, så kan du selv opsøge nye udfordringer og kurser, som alle kan se godt ud på et CV. Det kan nemlig være vigtigt at have nogle konkrete færdigheder at vise, når du skal søge nye udfordringer i din karriere, og derfor kan online kurser og certificeringer være én måde, du kan forbedre din professionelle profil. Du kan finde en lang række online kurser i Microsoft Azure, som er en cloud service, som tilbyder en lang række services og platforme. Dermed kan du præsentere en spændende færdighed og god viden, som hvilket som helst firma kan få glæde af.

Udvid din horisont og bliv en stærkere kandidat

Microsoft Azure er verdens største cloud-baserede databehandlings platform, som understøtter en lang række forskellige operativsystemer og sprog, som kan være fordelagtige at kende til. For lige så snart du har viden omkring denne opbygning, så kan du tilbyde alle virksomheder en stærk profil. Du kan tage et online Microsoft Azure kursus og blive klar til nye udfordringer og et nyt ansvar. 

Med 29 forskellige kurser kan du blive oplært i præcis dén del af Microsoft Azure, som du finder interessant og relevant. For eksempel kan du deltage i et kursus om administrering, som gør dig i stand til at administrere forskellige operativsystemer ved brug af forskellige sprog. Du kan også blive oplært i analysering af data ved brug af databehandlings platformen, så du kan tilbyde hurtig og effektiv databehandling. Andre kurser introducerer til design, implementering, ingeniørarbejde, udvikling, arkitektur og sikkerhed i forbindelse med anvendelsen af Microsoft Azure. 

Ny viden går aldrig galt i byen

Nye kompetencer og ny viden er aldrig en dårlig investering. For selvom det koster penge at tage et online kursus, og det tager tid at deltage i kurset, så modtager du meget viden og gode kompetencer, som kun vil styrke din professionelle profil. Fordi flere og flere virksomheder anvender cloud teknologi, så får du viden og egenskaber, som er brugbare for alle slags virksomheder. Dermed bliver du hurtig attraktiv og kompetent som systemadministrator, udvikler eller IT-professionel, da du vil have uddybende viden om anvendelsen af denne cloud-baserede databehandlings platform. 

Derudover udviser eget initiativ også positive egenskaber hos en mulig arbejdsgiver. Fordi du selv opsøger et kursus og gennemfører det på egen hånd, så udviser du initiativ, motivation og interesse, hvilket er nogle egenskaber, som enhver arbejdsgiver leder efter. Du stiller dig derfor skarpt og skiller dig ud hos potentielle arbejdsgivere med en spændende profil, god viden, spændende færdigheder og initiativrig passion for arbejdet.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.