En blog om business og pengesager

Fordele og ulemper ved at starte fysisk butik frem for webshop

0

Sponsoreret indhold

Når man står med en fantastisk idé til en butik i tankerne, er en af de vigtigste overvejelser, som man skal foretage sig, hvorvidt butikken skal være online, fysisk eller måske endda begge dele. For at du kan foretage en god beslutning om netop din butiksåbning, får du her nogle fordele og ulemper ved begge muligheder.

Det skal selvfølgelig også nævnes, at ikke to butikker er skabt ens, og derfor skal du også overveje, hvilken situation netop du og din butiksidé står i, inden du træffer den afgørende beslutning. Dog er der selvfølgelig også mulighed for at skifte mening senere. Mange butikker åbner enten kun online eller fysisk til at starte med – og først senere får de henholdsvist en fysisk eller online webshop ved siden af.  

Fordele ved at starte fysisk butik

En af de mest åbenlyse fordele ved at åbne en fysisk butik frem for en online butik er, at dine kunder kan se, mærke og på andre måder opleve dine varer i levende live, inden de køber dem. På lignende vis er det også muligt for dine kunder at have oplevelsen af, at de rent faktisk er ude at shoppe, hvilket er en faktor, som kan betyde meget for mange personer.

At gå ind i en velindrettet butik kan være en særlig oplevelse, især hvis man holder af at shoppe. Derfor kan det selvfølgelig også betale sig at investere i sit butiksinventar. Hvis du overvejer at åbne en fysisk butik, men endnu ikke har fundet en god indretning til din butik, kan Prip-Inventar.dk hjælpe dig. Prip inventar er god kvalitet til fornuftige priser, som vil passe ind i de fleste butikker.

En anden fordel ved at have en fysisk butik er, at det er nemmere for dig at have nær kontakt til dine kunder. Selvom du selvfølgelig kan komme nemt i kontakt med kunder til en webshop via sociale medier, er der en stærkere kontaktflade med kunder, som man kan være i det samme fysiske rum sammen med. Denne nære kontakt åbner også op for flere kreative muligheder for markedsføring.

Ulemper ved at starte fysisk butik

Startkapital er en af de største ulemper ved at starte en fysisk butik frem for en online webshop. Det kræver ganske enkelt penge på kontoen at starte en fysisk butik op. Det kræver selvfølgelig også lidt kapital at starte en webshop, men det kan typisk gøres betydeligt billigere, end hvis man skal købe eller leje butikslokale. Denne ulempe kan desuden vokse sig større, da man selvfølgelig også skal tænke på beliggenhed, når man ønsker at åbne en fysisk butik. Det koster typisk noget mere at have sin butik på en god beliggenhed.

En fysisk butik kræver desuden mere vedligehold, når man endelig har fundet startkapitalen til at åbne sin butik. Der skal foretages rengøring og vedligehold jævnligt af et fysisk lokale. Ligeledes er der også større risiko for pludselige og overraskende regninger og lignende, end der er ved en webshop. Slutteligt er det betydeligt nemmere at kreere et færdigt image for din online butik, end det er for din fysiske butik. Med en fysisk butik skal man for eksempel have en god idé om indretningen først.

Find tandlæger i Odense her.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.