En blog om business og pengesager

Historien om Fermliving er historien om et succesfuldt designfirma

0

Ferm Living blev etableret i 2006 af århusianske Trine Andersen, og dengang var udgangspunktet, at hun ville skabe nogle unikke mønstre til tapet. Det blev startskuddet til designfirmaet Ferm Living, der sidenhen har oplevet stor succes, og i dag er firmaet verdensomspændende og særligt kendt for sine kollektioner bestående af lækre og dekorative interiørprodukter til alle boligens rum. Du kan her i artiklen læse mere om dette succesfulde, danske designfirma. 

Brugskunst og boligtilbehør med et grafisk twist

Det er altså særligt inden for brugskunst og boligtilbehør, at Ferm Living gør sig bemærket, og det er således det rette brand for dig, der er på udkig efter dekorative elementer til hjemmet, hvad end det er småting til børneværelset, lysestager, puder, et plantestativ eller noget helt femte. De er desuden kendt for både at designe og fremstille moderne boliginteriør, der altid indebærer en grafisk twist, og det er netop dette, der gør, at Ferm Living gang på gang formår at skille sig ud fra mængden.

Et fantastisk univers bestående af moderne og personligt boliginteriør

Sortimentet hos Ferm Living spænder over alt fra økologisk sengetøj og vaser til wire kurve og lysestager. Herudover kan du altid finde et spændende og stort udvalg af nytænkende designs og boliginteriør til børneværelset, som dit barn med garanti vil elske. Ydermere er Ferm Living kendt for deres funktionelle hylder, som du kan få i en lang række forskellige designs og størrelser til både køkken, stue og soveværelse. Der er således ingen tvivl om, at vi her har at gøre med et yderst spændende dansk designfirma, der byder på et fantastisk univers med masser af moderne og personligt boliginteriør.

Produkter til et liv i balance med plads til ro og lykkelige stunder

Hos Ferm Living er de af den overbevisning, at mennesket har brug for et liv i balance, hvor der er plads til både ro og kaos, lykkelige stunder og eftertænksomme tider. Det skal desuden være et sted, hvor man kan få lov til at være sig selv. Dette kan Ferm Livings produkter være med til at skabe, da de har en passion for funktionalitet og autentisk design i alt, hvad de foretager sig. Herudover er deres sortiment kendetegnet ved bløde figurer, dybe farver og skønne teksturer, hvorfor du med produkter fra Ferm Living nemt kan skabe en rolig atmosfære i dit hjem.

Miljøvenlige kollektioner med omtanke for planeten

Ferm Living har base i København, hvorfra de samarbejder med håndværkere fra alle steder i verden. Det betyder, at brandets kollektioner er præget af både den skandinaviske baggrund og de globale traditioner, og det resulterer i et yderst spændende miks, der passer perfekt ind i et nordisk hjem. Ydermere skal det nævnes, at de er meget seriøse omkring deres ansvar for både planeten og menneskene i den. Dette er ligeledes noget, de forventer af alle deres samarbejdspartnere. Det betyder, at samtlige kollektioner hos Ferm Living er skabt med omtanke for miljøet, og det gælder for deres kollektioner bestående af både lamper, møbler og boliginteriør.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.