En blog om business og pengesager

Husk disse ting, når der skal afholdes fest på kontoret

0

Hvis der er blevet planlagt en hyggelig firmafest på kontoret, er det sikkert noget, som alle medarbejdere ser frem til. Her kan der hygges med kollegaerne, uden at der skal være fokus på arbejde. Når der skal afholdes en fest som denne på kontoret, er der flere ting, der er gode at huske – hør mere om disse ved at læse videre her.

Overvej en pengekasse

Til denne firmafest er der helt sikkert mulighed for at kunne købe diverse drikkevare. Det kan derfor være en fordel, hvis der findes en pengekasse, der kan benyttes til netop dette. Så er det nemt at holde styr på kontanterne, så der ikke bliver rod i dette, når der skal betales for drikkevare og diverse til firmafesten.

pengekasser kan du finde her. Uden en pengekasse kan det blive svært at holde godt overblik over alle mønter og sedler, når der skal betales drikkevare. Overvej altså derfor, om der skal købes en af disse inden firmafesten, så der er godt styr på pengene.

Gør rengøring og oprydning lidt nemmere

Når der skal afholdes en større firmafest, hvor en hel masse af kontorets medarbejdere skal deltage, er det uundgåeligt, at der kommer til at være en del rengøring. Både oprydning og rengøring kan dog gøres en smule nemmere på forskellige måder.

Overvej for eksempel at benytte noget som papir- eller plastikservice, så der ikke vil være noget opvask. Sørg også for at stille sække frem til pant, så folk nemt kan putte dåser og flasker heri, når de er færdige med dem. Begge disse ting er noget, der vil være med til at gøre oprydning og rengøring lidt nemmere, når festen er slut. Dette er altså forskellige ting, der er gode at huske på, når der skal afholdes en hyggelig firmafest på kontoret.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.