En blog om business og pengesager

Indretning af dit virksomhedskontor – tre gode råd

0

Dette indhold er sponsoreret  

Mange virksomhedsejere undervurdere vigtigheden af et godt kontormiljø. Her menes ikke bare den kontorkultur der laves over tid, men også den indretning og dets effekt på medarbejderne har. Flere studier viser at indretningen af kontoret har stor betydning på medarbejdernes performance og trivsel i virksomheden. Hele tanken om kontoret som et sikkert rum med gode muligheder for dets ansatte er alfa omega for at optimere enhver virksomhed. Et godt kontor er med til at tiltrække nye medarbejdere, men også holde på de gamle. Derfor vil denne artikel give dig tre gode råd til indretningen af kontoret. 

Fundamentet er vigtigt 

Når det kommer til at indrette dit kontor i virksomheden er et godt fundament virkelig vigtigt. Beton er på mange måder det ypperste og det bedste når det kommer til fundament for et kontor. Dette skyldes, at basebeton er mere lydisolerende og langt bedre at vandre rundt på, hvilket man ofte gør på en arbejdsplads. Beton har den gode egenskab at det er hårdført, og derfor vil det komme til at se pænt og rent ud i lang tid, samtidig med at det har den gode funktion at være nemt at køre rundt på kontorstol på. Beton er utroligt godt for et kontor. 

Åbent kontor vs. lukket kontor 

Det er vigtigt at have en god fordelen af åbenhed og lukkethed. Privatlivet er vigtigt, men det kan også være med til at skabe barrierer mellem de ansatte. Derfor er det vigtigt, at du overvejer nøje hvordan kontoret indrettes i forhold personlige kontorer og personlig plads. Ved at gøre hele kontoret åbent kan medarbejdere lettere forstyrre hinanden, men modsat kan de også hurtigere og nemmere spørge hinanden om hjælp, samt skabe en dybere forbindelse, da de hele allesammen føler sig lige.  

Der skal være plads til morskab og sjov

Det er vigtigt, at når du indretter dit kontor, at du har gjort plads til at man kan slappe af og more sig. Noget af det som folk elsker er at kunne socialisere og hygge sig med deres kollegaer. Det er vigtigt, at man som ansvarlig for indretnignen af kontoret har øje på at der også skal være plads til at stresse af og more sig. 

Det er godt for arbejdsmoralen at have nogle rum og nogle aktiviteter man kan lave, når arbejdet lige bliver for meget eller man har fået fri. Det betyder, at bordtennisborde og bordfodbold kan være gode at have med på kontoret.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.