En blog om business og pengesager

Inspiration til at opgradere butikkens indretning

0

Dette indhold er sponsoreret

Butiksindretning er altafgørende for, at kunderne får en god oplevelse. Når indretningen af butikken spiller, får kunderne nemlig en god helhedsoplevelse – og dette øger chancen for, at de kommer tilbage igen. Derfor gælder det om at skabe de helt rette rammer og look i butikken. Butiksdesignet skal være gennemtænkt, og derfor kræver det nøje planlægning.

Mangler du inspiration til opgradering af butikkens indretning, er du kommet til det rigtige sted. Vi giver dig nemlig fire bud på, hvordan opgraderingen kan ske.

Butikken skal fremstå ren, luftig og rumlig

Først og fremmest er det vigtigt, at butikken fremstår ren, luftig og rumlig. Dette kræver en indretning, hvor kunder og medarbejdere har plads til at komme rundt. Derfor skal du ikke presse for meget inventar ind i små butikslokaler. I stedet skal der være god plads, da det virker indbydende.

Derudover skal rengøringen være i top. Butikken fremstår hurtigt snusket og ulækker, hvis der ikke gøres ordentligt rent. Af denne grund skal butikken have det rette udstyr i form af industristøvsugere, rengøringsmidler, rengøringsgrej osv. Især industristøvsugere er uundværlige ved større butikker, da industristøvsugere klare rengøringen på hurtig vis.

Køb nyt butikssortiment til netop din butik

For at præsentere varerne i butikken på en logisk, overskuelig og indbydende måde er det nødvendigt at have det rette butikssortiment. Der findes et væld af forskelligt butiksudstyr, der alle gavner forskellige formål. Derfor er det nødvendigt at tage udgangspunkt i din egen butik. Herefter kan du nemmere købe det rigtige udstyr, hvad end det er skilteholdere, mærkninger, mannequiner, indkøbskurve, reoler, metalbøjler og lignende. Globifix har et bredt sortiment af netop sådanne løsninger.

Skab en meningsfuld produkttematisering

Det nytter ikke noget blot at placere varerne tilfældigt i butikken. Det skal være nemt for de besøgende at gennemskue, hvilken rute de skal tage, således det er relevant for netop dem. Af denne grund gælder det om at skabe en meningsfuld produkttematisering – og faktisk er det noget, som kunderne vil lægge mærke til. Skab et gennemskueligt mønster for de besøgende enten i henhold til produkttyper eller sammenstilling af komplementærvarer. Dette vil gøre det nemmere for kunderne at få øje på produkter, som er relevante for dem.

Tag fleksible indretningsmoduler i brug

Et gennemgående tema for en velindrettet butik er at gøre det overskueligt for kunderne. En anden måde, hvorpå dette kan gøres, er ved at tage fleksible indretningsmoduler i brug. Dette gælder ting såsom moduler på små hjul eller lette skillevægge. Herigennem kan butikken på nemmere vis lave forskellige bevægelse-flows og produktopsætninger.

I og med indretningsmodulerne er fleksible, får butikken også mulighed for at eksperimentere med løsningerne. Herved kan indretningen nemmere tilpasses nytilkomne produkter eller skiftende udstillinger.

Hav målgruppen in mente

Slutteligt gælder det selvfølgelig om at have målgruppen in mente, når butikkens indrettes. Er målgruppen f.eks. børn, gælder det om at placere produkterne i børnehøjde. Er der derimod tale om f.eks. køkkenudstyr og service, er det en fordel at indrette tematisk, hvor produkterne står sammen og komplimenterer hinanden. Det gælder om at skabe et behov hos målgruppen og gøre det nemt for dem at se, hvordan produkterne kan tages i brug.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.