En blog om business og pengesager

Inspiration til en grønnere transport til familiependleren

0

Dette indhold er sponsoreret.

Du har sikkert tænkt på det mange gange. Nu skal det være nu, hvor du dropper bilen eller bussen til fordel for cyklen. Både for at gøre noget godt for miljøet, men også for at gøre noget godt for din krop og sjæl. Men hver gang bliver du overhalet af hverdagen, og du ender med at komme for sent ud ad døren om morgenen, hvorfor bilen igen bliver startet. Børnene skal afleveres, inden det bliver for sent, og det ender med, at I alle sammen kommer for sent.

Der findes heldigvis en løsning, som gør det muligt for dig at kunne sætte flueben ved langt de fleste af dine ønsker og scenarier, hvor du lader bilen stå. Det kræver blot en rigtig god ladcykel. Ladcyklen er blevet et kendt billede i trafikken i de seneste par år, og det er der flere grunde til. Det skal også bemærkes, at det ikke kun er familiemennesker, der har investeret i en ladcykel. En ladcykel kan også bruges til at transportere andet end børn. Der findes sågar ladcykler lavet specielt til hunde.

Brug din transporttid fornuftigt med en ladcykel

Du kan måske ikke arbejde på samme måde, som hvis du pendlede med tog, men pendling med en ladcykel kan opveje på mange andre områder. Den friske luft på turen er med til at gøre dig klar i hovedet og forberede dig mentalt på dagens mange møder, som venter i kø, når du møder ind på arbejde. Hvis du foretrækker en ladcykel med motor, er der intet der afholder dig fra også at føre korte telefonsamtaler på din rute til arbejde. Det bliver også nemt at hente børnene, når du har fri fra arbejde, og du skal ikke bekymre dig om at sidde i en stor trafikkø, som får dig til at tvivle på, om du når hen til institutionen, inden den lukker.

Ladcyklen er en oplagt mulighed for den aktive og travle forælder i storbyen, der skal nå fra A til Z hurtigt, hvor børnene skal afleveres, men trafikken gør det umuligt at komme frem og tilbage til kontoret i tide. De mange cykelruter gør turen let fremkommelig, især hvis du vælger en ladcykel med motor. Med en motor på din ladcykel kan du nemt og elegant nå frem til dagens møder, så du kan begynde på dagens arbejde med ro i sindet. Turen til og fra arbejde er også med til at give dig mental forberedelse, inden hovedet skal på overarbejde.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.