En blog om business og pengesager

Mere frihed, mere fleksibilitet

0

Dette indhold er sponsoreret 

Bilentusiast, studerende, nyuddannet, familiefar… alle kan have brug for en bil. Og alle har brug for mere frihed. Med en leasingaftale får du begge dele helt uden besværet. Her er 5 gode grunde til, at vælge en leasing næste gang, du kigger på bil. 

1. Mere frihed

Hos Repeatly Leasing bliver der sørget for alt. Her kan du regne med, at virksomheden finder den perfekte bil til netop dine behov. Den vil blive hjemtaget og leveret inden for 14 dage. Og det bedste af det hele er, at den bliver leveret på præcis den adresse du ønsker – såfremt du bor max. 50 km fra København gøres dette uden en merpris. 

Du kan derfor nemt placere en bestilling og så blot læne dig tilbage og bruge tid på de ting, som er vigtigere for dig.

2. Slut med de dyre værkstedsregninger 

Når du leaser en bil hos et leasingselskab vil garanti og service af bilen foregå 100% uden om dig som forbruger. Du skal altså ikke selv stå for eftersyn eller lign. Dermed slipper du også for uforudsete regninger.

3. Fuldt overblik over betalingerne

Selvom du slipper for service på bilen, skal du selvfølgelige stadig betale leasingaftalen. Dog vil du altid have det fulde overblik over hvad, der skal betales og hvornår. Dette kan være en stor tryghed hvis du f.eks. skal ud og anskaffe dig din første bil – eller hvis din økonomiske situation svinger meget. 

4. Større udvalg, større fleksibilitet

Hos de fleste leasingselskaber vil du opleve, at der er mange forskellige bilmærker til rådighed. Derudover har du mulighed for ved udgangen af din kontrakt at skrive en ny aftale på en ny bil. For dig, som altid er opdateret på de nyeste bilmodeller, vil dette være en kæmpe fordel. Her kan du sikre, at du altid har den model, der passer til dig. 

Samtidig vil du gennem leasing have adgang til de lidt dyrere og smartere biler, som du ikke nødvendigvis ville have råd til, hvis du selv skulle ud og købe.

Hvis behovet skifter pga. familieforøgelse eller lign. vil du også have mulighed for nemt at skrive en ny kontrakt. Her skal du heller ikke tænke på salg af bilen, da leasingselskabet vil tage sig af alt dette.

5. Forsikring

Tjek altid om leasingaftalen inkluderer en forsikring, før du tegner den. Forsikringen vil ofte være en del af standardaftalen med mulighed for tilkøb af en udvidet dækning. Dette betyder også, at du ikke selv skal ud og finde et forsikringsselskab og dermed lede efter den billigste pris. Når du leaser vil du være forsikret til markedets laveste pris uden at gå gennem alt besværet forinden. 

Sluteligt kan leasing også være en oplagt mulighed for dig som studerende, hvis du f.eks. bor langt fra studiet. Her investerer du ikke i et dyrt aktiv, som også er dyrt at afskaffe på et senere tidspunkt. Derudover kan du undgår du som sagt dyre og uforudsete regninger.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.