En blog om business og pengesager

Morning Train: Fra startup til etableret webbureau

0

Morning Trainer kommet en lang vej, siden webbureauet tog sine første skridt ind i erhvervslivet ved at tilbyde webløsninger fra et lille hus nær Vollsmose-bydelen. Webbureauet, der i dag beskæftiger sig med alt fra digital annoncering over hosting til Laravel-udvikling, blev grundlagt af en lille gruppe selvudnævnte ”nørder”, som elskede alt digitalt. Passionen har været en vigtig drivkraft for Morning Trains vækst, og otte år senere er startuppen forvandlet til et etableret webbureau med over 20 ansatte og et travlt produktionsskema.

Mange esser i ærmet

I dag lever Morning Train af at levere full service-webløsninger, hvor virksomheder kan få hjælp til at indfri deres digitale potentiale. Dette er kun muligt, fordi Morning Trains kontor huser specialister inden for forskellige men synergiske professionsområder. Områderne inkluderer webdesign, programmering, online markedsføring m.m., hvilket gør bureauet i stand til at løse alle tænkelige digitale udfordringer, som deres kunder sidder inde med.

Morning Trains kerneydelser består ikke kun af produktionsrelaterede løsninger. Bureauet hjælper nemlig også gerne med de mere strategiske aspekter af virksomhedsføring, herunder koncept- og forretningsudvikling.

Webbureauet kan derfor ikke kun udvikle flotte og funktionelle hjemmesider, solide og brugervenlige back end-systemer og stærke markedsføringsplaner. Webbureauet kan også give din forretning et ordentligt boost, der især kommer til udtryk i øgede konverteringer og en bedre bundlinje.

Webløsninger i københavnsk kvalitet men til fynske priser

Morning Train tilbyder højkvalitetsløsninger til gunstige priser. Nogle vil måske rynke brynene over denne konstellation, men det er et bevidst valg, der fungerer godt for webbureauet.

Der er stor konkurrence i webbranchen, og selvom mange danske virksomheder forstår vigtigheden af en digital tilstedeværelse – så der altid er kunder – er der mange om buddet, når virksomhederne endelig tager sig mod til at træde ind i den digitale verden.

Derfor har Morning Train valgt at sætte priserne på deres ydelser ned til et niveau, hvor selv mindre virksomheder kan være med, uden at de bliver ruineret. Men man skal ikke lade sig snyde af de gode priser, for Morning Train sætter altid en ære i at levere webløsninger i topkvalitet. De gode priser er derfor ren win-win for alle dem, som samarbejder med bureauet.

Dygtige og dedikerede ansatte er hemmeligheden bag succesen

En væsentlig årsag til, at Morning Train har kunnet vokse med så stor hastighed over de sidste otte år, ligger hos medarbejderne. Selvom strategisk virksomhedsledelse og fornuftig virksomhedsdrift spiller store roller, når det gælder succes og overlevelse, kan en virksomhed kun vokse med samme fart som Morning Train, hvis medarbejderne løfter i flok.

Morning Train blev startet af dedikerede iværksættere, og passion og dedikation er stadigvæk træk, som ledelsen vægter højt. De er stolte af deres dedikerede ansatte, som hver dag arbejder hårdt for, at deres kunder kan lykkes med deres webprojekter. Alle ansatte går op i deres job med hud og hår, og ledelsen tør endda gå så langt som at hævde, at alle deres ansatte er så passionerede omkring deres job, at hvis de ikke arbejdede hos Morning Train, ville de bare lave deres arbejde enten hos et andet firma eller derhjemme.

Onlinebureauets filosofi er, at der altid er plads til vækst og udvikling. Denne tankegang gælder ikke kun virksomheden selv som forretning, men også virksomhedens kunder og medarbejdere. For Morning Train er det vigtigt, at deres kunder kan udleve deres forretningspotentiale.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.