En blog om business og pengesager

Onlinehacking er ikke virksomhedens eneste fare

0

Sponsoreret indhold.

Hvis du ikke har sikret din virksomhed mod mulige hackerangreb, har du givet din virksomhed ekstremt dårlige betingelser på et stadig mere digitalt arbejdsmarked. Jeres mails, bestillinger og administration kan hackes, og penge kan strømme ud fra jeres konti. Det er en kæmpe fare, som enhver virksomhed bør tage meget seriøst. Jeres onlinesikkerhed er dog langt fra den eneste sikkerhed, I skal have fokus på i virksomheden. Hvis døren står åben, og computerne fremme efter arbejdstid, er onlinehacking jeres mindste bekymring.

Høj kurs på arbejdsremedier

Ofte står der masser af genstande på kontoret, som har høj værdi. I har dyre computere, skriveborde, fladskærme, projektorer osv. Læg det hele sammen og vupti – her er lækkert for en tyv at være en mørk aftentime. Hvordan skal du så sikre dig mod de tyve, der stadig opererer med de bare hænder? Du skal først og fremmest have anskaffet dig en god og effektiv låsekasse. For mange falder valget ofte på Ruko låsekasser. Ruko har vist deres værd som effektive låsemagere i mange år.

Der er nok ikke mange virksomhedsejere, der har et kontor uden en lås. Problemet er bare, at to låse langt fra er ens. For tyven, der har indkøbt sig samme værktøj som låsesmeden, bliver det hurtigt meget let at bryde ind og tage alt det med sig, tyven har lyst til. Jo bedre en lås, jo sværere bliver det for tyven at komme ind i butikken eller på kontoret. Det er selvfølgelig også en god idé at få installeret en tyverisikring, så I og en vagt bliver alarmeret, hvis der skulle forekomme indbrud.

Gør jobbet så besværligt som muligt

En god og stærk lås holder tyvene væk fra døren, men det næste offer bliver meget nemt vinduerne. Hvis låsen er stærk og sikker, ligger det helt naturligt for en indbrudstyv at lægge opmærksomheden på den næste nemme vej ind. En smadret rude er ofte at foretrække. Undgå derfor vinduer i døren, og styrk gerne vinduernes kvalitet. Selvfølgelig er en tyverisikring genial. Vil indbrudstyven ind – koste, hvad det koste vil – så sker det måske også før eller senere.

Jeres job er her det samme som på nettet. Gør forarbejdet, så tyvenes job bliver så svært som muligt. Gør derefter jobbet nemt for politiet, der skal hjælpe jer bagefter. Kontakt dem med det samme, så tyvene kan stoppes på fersk gerning. Få også et kamera, der kan fange tyvenes ansigter eller bevægelse.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.