En blog om business og pengesager

Optimér toiletfaciliteterne på kontoret

0

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Er toiletterne på dit kontor lidt nedslidte eller ligefrem klar til at blive smidt ud? Af alle rum i et kontorområde, kan toilettet godt være det sted, man overser som forretningsejer eller medarbejder. Simpelthen fordi man tænker, at det er det mindst vigtige rum at kære sig om. Men faktisk så kan det godt betale sig at skabe rene, fine og flotte rammer på toiletter. Det er trods alt et sted, alle medarbejdere såvel som kunder typisk kommer i løbet af dagen.

Invester i godt udstyr til toiletterne

Uanset om du driver et hotel, har et kontorlokale eller en bank, så er det vigtigt med gode toiletfaciliteter. Det kræver noget godt basisudstyr, som eksempelvis en hygiejnisk toiletspand, der både skjuler pose og affald samt blender godt ind i det øvrige design. Det kunne også være lækre dispensere til sæbe med duft eller luksustoiletpapir i flere lag. Det lyder måske som detaljer, men det er sådanne elementer, der gør toiletbesøget lidt rarere for de besøgene. Vil man yde lidt ekstra til medarbejderne, kan der være duftepinde eller lækre bløde gulvtæpper på toilettet, som skaber en hjemlig stemning.

På et toilet er det vigtigt at designet er sparsomt og effektivt. Der skal være få og udvalgte elementer, som skaber et atmosfærisk og rent udtryk. Hvis toilettet på arbejdet er lidt nedslidt og trænger til en kærlig hånd, så kan det godt betale sig at shoppe nyt udstyr. Flere onlineforhandlere såsom https://www.cleanmanagement.dk/ er her værd at tjekke ud. Her kan I finde en bred vifte af produkter til toilettet på kontoret og købe flere ting hjem ad gangen.

Styr på rengøringen

Et andet vigtigt element er selvfølgelig rengøring på toilettet. Uanset om man gør det selv eller betaler sig til hjælp udefra, som mange virksomheder gør. Rengøring på toilettet handler både om at have nogle effektive mopper, klude og sanitetsrens. Men det handler også om, at have effektive skraldespande med en smart luk-funktion, så rummet ikke kommer til at lugte. Her bør posen skiftes dagligt af personalet. Derudover er en effektiv toiletbørste et must, så de besøgene kan hjælpe med at holde toilettet rent og pænt efter brug, så det altid er indbydende.

Toilet og køkken er nogle af de vigtigste steder på kontoret at holde pinligt rene. Overvej at købe en håndsprit at have stående begge steder. På den måde kan medarbejderne løbende fjerne bakterier fra hænderne, og det mindsker risiko for smitte på kontoret. Det er selvsagt også vigtigt med bløde og lækre håndklæder i høj kvalitet.

Find toiletudstyr online og sammenlign priser

En af de smarte ting i dag er, at man kan finde det meste udstyr til kontor og toilet online ved anerkendte forhandlere. Det betyder, at når man har fundet sine ønskede produkter, så kan også nemt sammenligne priser på kryds og tværs af forhandlere. I sidste ende kan det spare en for penge i virksomhedsbudgettet. Det er altid en stor fordel.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.