En blog om business og pengesager

Regler omkring snerydning, og hvad der sker, hvis de ikke overholdes

0

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være yderst farligt både at færdes udenfor til fods og i et køretøj når der er sne og glat på vejene og fortovene. Det er derfor meget vigtigt, at der bliver ryddet for sne og is og saltet, i de kolde vintermåneder. Man kan vælge selv at sørge for, at de områder, som man er ansvarlige for, bliver ryddet for sne. Dog er der mange, der har en travl hverdag, der kan gøre det svært at sørge for løbende snerydning. I dette tilfælde kan man med fordele vælge professionel snerydning. Især hos større firmaer, som muligvis også er landsdækkende, kan man ofte finde gode tilbud på snerydning. Dette betyder også, at man blandt andet kan Få en god pris på snerydning i Århus og mange andre byer i Danmark. 

Regler omkring snerydning

Der er lovkrav på, at man som husejer eller butiks- eller virksomhedsejer rydder for sne på fortove og andre færdselsarealer omkring ens bolig, samt at istapper ikke er til fare for at falde ned på andre folk. Man skal have ryddet for sne og saltet vejene i tidsrummet 7-22 i alle hverdagene og 8-22 om søndagen. Det betyder også, at hvis det sner i løbet af dagen, skal man løbende vedligeholde rydningen af sneen. Dette vil dog for mange husejere ikke kunne lade sig gøre, da de oftest arbejder en stor del af dette tidsrum. Virksomheder derimod har krav på at holde de trafikerede områder ryddet, eftersom der formentligt er personale til formålet. 

Hvis man ikke rydder sne 

Det kan medfølge konsekvenser, hvis ikke man rydder sne, salter vejene og fjerner istappe fra tagene på områder, der grænser op til offentlige trafikerede områder. Er der personer, der kommer til skade i forbindelse med manglende rydning af sne på de områder, som man er ansvarlig for, risikerer man at skulle betale den erstatning der måtte være. Loven siger, at grundejeren er ansvarlig for omkring 10 meter omkring ejendommen. Udover det, kan der også gives bøder for manglende rydning af sne, hvis politiet kommer forbi ejendommen. Den bøde man kan risikerer at få er oftest en del højere end det, det koster at få ryddet sne professionelt. 

En god pris på snerydning

Snevagten er et landsdækkende snerydningsfirma i Danmark. På grund af samarbejdspartnere rundt om i landet, hvilket betyder, at snerydningsmaskinerne ikke nødvendigvis skal køre meget langt, for at nå ud til den destination, hvor der skal ryddes sne. Dette gør det også muligt at give gode tilbud på snerydning i hele Danmark. Dette gør det blandt andet også muligt at få en god pris i mange byer rundt om i landet.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.