En blog om business og pengesager

Sådan får du den perfekte kaffe til kontoret

0

Sponsoreret indhold

Vi kender den alle sammen; den kedelige og anonyme kaffe, vi hælder i os på kontoret hver dag. Flere og flere virksomheder vil dog gerne væk fra den dvaske, uinspirerende kontorkaffe. Men hvordan skaber man egentlig en spændende kvalitetskaffe med masser af inspirerende smag til sin virksomhed? Det ser vi nærmere på her.

Kvalitet og variation er altafgørende

Først og fremmest handler den gode kaffeoplevelse om kvalitet. Du kan ikke brygge en lækker kande kaffe til kollegaer eller kunder, hvis råvarerne ikke er i orden. Sørg derfor altid for at købe friske kaffebønner fra forhandlere, der lægger stor vægt på kvalitet. Du kan eksempelvis finde kaffe af højeste kvalitet og i et bredt udvalg hos CleverCoffee. Sørg herudover for altid at bruge friskkværnet kaffe, da det giver en langt mere fyldig og rund smag – hvor du rigtig fornemmer kaffens individuelle karakter. Det er også en god idé at skifte din specialkaffe ud med jævne mellemrum, så I på kontoret hele tiden nyder nye smagsoplevelser – der kan inspirere jer og give et luksuriøst pusterum i dagligdagen.

Den rette bryggemetode og lækkert tilbehør

I skal også tænke over, hvordan I konkret vil brygge jeres kaffe. Bryggemetoden har nemlig også stor indvirkning på smagen. Her er det vidt forskelligt, alt efter smag og behag, om man er mest til stempelkandekaffe, foretrækker filterkaffe eller noget helt andet. Sidst, men ikke mindst, så skal tilbehøret til kaffen naturligvis også være spot on. Sørg for altid at have lækkert sukker og frisk mælk af den foretrukne slags klar ved kaffen. Og som prikken over i’et er det altid en ekstra luksus at drikke en velsmagende kaffe af en flot kop.

Kaffen fortæller en historie

Få tænker over det, men den kaffe, din virksomhed serverer, fortæller faktisk også en historie om jer til jeres kunder. Hvad signalerer det eksempelvis til kunderne, hvis I serverer en kedelig, trist kop kaffe med en bitter eftersmag? Og hvad fortæller I om jeres brand, når I præsenterer en spændende og luksuriøs smagsoplevelse af højeste kvalitet? Kaffen, I serverer, er også en del af den identitet, I signalerer – så sørg for, at den sidder lige i skabet og udtrykker overskud. I kan med fordel fortælle lidt om den kaffe, I serverer, når I holder kundemøder, for at udbygge oplevelsen og styrke brandingen. Det kan herudover også være en god idé kun at bruge bæredygtig kaffe. Det er rigtig godt for miljøet og kan også bidrage til at styrke jeres fortælling om jer selv.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.