En blog om business og pengesager

Sådan får du en flot og strømlinet facade på dit hus

0

Dette indlæg er sponsoreret og lavet i samarbejde med den/de hjemmesider der linkes til.

Drømmer du om en ren og gennemført facade? Så er det måske tid til at bestille en facaderens. Måske har du aldrig fået din facade renset før – eller måske er du træt af de kedelige spor, som vinterens hårde vejr sætter på din bygning. Med en facaderens i god kvalitet er alle disse bekymringer hurtigt borte, og tilbage er der kun en ren og lækker facade.

Få hjælp til at vaske algerne væk.

Den typiske facaderens vil ofte bestå af en rensning af alger, som er grønne plantebegroninger. Nogle gange kommer de også til syne som mørkerøde eller brune prikker. Det gælder især, hvis overfladen aldrig udsættes for sollys. Fælles for dem er, at de trives i et fugtigt miljø, og at de sjældent pynter på en fin facade.

Det er en god idé at få bugt med algerne på overfladen. Ikke kun fordi det pynter, men også fordi algerne spreder sig. På længere sigt er det ikke sundt for dit hus ikke at få foretaget en facaderens. Du risikerer at skade murværket over tid, hvis facaden ikke behandles. Det tager som regel ikke mere end én behandling at få bugt med algerne. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at få facaden renset.

En god facaderens kan hjælpe dig med at fjerne mange ting

Omend alger er træls at skulle håndtere alene, så er der også en række andre former for facader, der af og til trænger til en kærlig hånd. Efter en lang vinter vil din facade typisk være plaget af mos. Her gælder der de samme retningslinjer som ved alger – det bør fjernes og behandles for at beskytte facaden og murværket bedst muligt. Og så ser det også bedre ud, hvilket man jo ikke kan beklage sig over.

Det er dog ikke kun organiske materialer, en god facaderens kan fjerne. Skulle du have brug for hjælp til at fjerne graffiti eller gammel maling, kan en professionel facaderens også være en god idé at overveje.

En facaderens, der også er klimavenlig

Det bliver mere og mere normalt at forholde sig til klimaet i hverdagen – og det er bestemt ingen undtagelse, når det kommer til vores boliger. Hvis det er en sag, der er vigtig for dig, er det en god idé at vælge en professionel facaderens, der benytter miljøvenlige materialer. Så har du både en ren facade og ren samvittighed.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.