En blog om business og pengesager

Sådan får du et pænt og slidstærkt gulv til arbejdspladsen og hjemmet

0

Dette indlæg er betalt og lavet i samarbejde med de hjemmesider der linkes til.

Når der skal lægges gulv enten derhjemme eller på en arbejdsplads, er det ofte vigtigt, at gulvet er slidstærkt. Selvfølgelig er det også vigtigt, at gulvet er pænt, men i endnu højere grad er det vigtigt, at gulvet både kan holde til noget, og at det nemt kan rengøres.

I en fabrikshal, en garage, et værksted eller andre steder, hvor meget slid og tunge maskiner er en del af hverdagen, er det vigtigt med et gulv, der kan holde til noget. Og hvis du har børn derhjemme, ved vi jo alle sammen godt, at det ikke nytter noget med et sart gulv. I begge tilfælde er det nødvendigt med gulve, der virkelig er slidstærke.

Hvis du kan nikke genkendende til scenarierne foroven, skal du måske overveje at få epoxygulve.

Hvad er epoxygulve?

Epoxy er et materiale, der er meget anvendt i industrielle sammenhænge for dets slidstyrke og dets skridsikre kvaliteter. Det er et flydende materiale, der består af både en hærder og en binder, og derfor størkner det hurtigt, når det først er blevet hældt ud over belægningsoverfladen.

Så snart materialet er hærdet, har du et ekstremt slidstærkt gulv, der er nemt at rengøre. Det er derfor meget nyttigt som gulv i f.eks. lagerhaller, garager og fabrikker, hvor mange mennesker hver dag går frem og tilbage.

Spar tid og penge i hverdagen

Hvis dit firma får epoxygulve, kan I spare rigtig mange penge og ressourcer, som I ellers ville have brugt på at vedligeholde betongulve. Epoxygulve er nemlig meget stærkere end beton, og det er meget nemmere og hurtigere at lægge.

I stedet for at vedligeholde et betongulv kan I arbejde derudad med et epoxygulv. I behøver ikke bekymre jer om slid, og ingen medarbejdere kommer til at skride på gulvet. Alt i alt er din arbejdsplads sikret en meget mere effektiv arbejdsdag med epoxygulve.

Indret hjemmet med epoxygulve

Det er som sagt ikke kun i industrielle sammenhænge, at epoxygulve er en rigtig god ide. Hvis du har børn, er det rigtig smart med gulve, der kan holde til lidt af hvert. Med et epoxygulv kan dine børn tabe nok så mange tunge genstande på gulvet eller lege lige så voldsomt, de vil, gulvet kommer ikke til at bære præg af det.

Det er ikke anbefalet, at du kaster dig over gulvlægningen selv. Der skal fagpersoner til, for epoxy skal blandes i de helt rigtige forhold, og det skal lægges på den helt rigtige måde. Men når først du har dit epoxygulv, vil du slet ikke fortryde det.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.