En blog om business og pengesager

Sådan har danskernes forbrugsvaner været under corona

0

Dette indhold er sponsoreret.

Vi danskere har altid været glade for at handle online. Det er nemt, og ofte komme varerne inden for ganske få dage. Under corona er danskernes online købeglæde ikke blevet mindre. Det er ikke så underligt, eftersom mange butikker i perioder har været lukket, ligesom det har været et krav at bære mundbind. Men hvad er det for nogle produkter, danskerne køber online frem for i butikkerne? Det vil vi i denne artikel se nærmere på.

Kun englænderne slår danskernes online købeglæde

Corona har uden tvivl spillet en stor rolle i forhold til, at flere og flere danskere køber deres varer online. Når man kigger på danskernes online forbrugsvaner, er det kun englænderne, der kan overgå os i forhold til køb af varer over nettet. Det er især sko og tøj, vi danskere foretrækker at købe via mobiltelefonen eller computeren. Det er da også ganske forståeligt, eftersom man på den måde ikke behøver at skulle stå i kø til et prøverum. I stedet kan man blot få tilsendt tøjet eller skoene hjem til sig selv, hvor man kan stå og prøve det i fred og ro.

Smykker og tasker hører til blandt de populære kategorier

Foruden tøj og sko er der også mange danskere, der har været glade for at shoppe smykker under corona. Det er for eksempel noget, det danske smykkemærke Nordahl Andersen-smykker har kunnet mærke. Desuden hører tasker også til de produkter, som flest danskere har valgt at købe online frem for i en fysisk butik i Danmark under corona. På listen over de mest populære online produkter finder man også fastfood, ligesom det har været enormt populært at handle sine dagligvarer digitalt.

Særligt de unge er glade for at handle online

Det er især unge mellem 16 og 19 år, der handler online, og det gælder både smykker, tasker, tøj og sko. Omvendt er det aldersgruppen fra 75 år og opefter, der handler mindst online. Til gengæld er denne aldersgruppe glade for at handle medicin og kosttilskud via en computer. Denne tendens er også kun steget under corona, hvor det har været smart for de ældre, at de ikke har behøvet at begive sig ned på det lokale apotek, når de har skullet købe medicin.

Corona har haft stor indflydelse på danskernes forbrugsvaner

Der er ingen tvivl om, at corona har haft stor indflydelse på det danske samfund, og hvordan vi som danskere agerer og lever vores liv. Det er særligt i forhold til vores forbrugsvaner, at der er sket en masse. For mange har det været lettere at handle både madvarer, tøj, sko og smykker online, så man slap for at skulle bære mundbind og holde afstand i de fysiske butikker. Det bliver interessant at følge, om denne tendens fortsætter, eller om de danske forbrugere har savnet at handle i de fysiske butikker.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.