En blog om business og pengesager

Sådan kommer du godt i gang med at starte dit firma

0

Sponsoreret indhold.

Hvis du længe har gået og drømme om at starte dit eget firma, så kan det være, at du endelig skal gå i gang med at udleve drømmen. Der er bare rigtig mange ting, som man skal forholde sig til, når man opstarter en helt ny virksomhed. Det er noget, som du kan læse mere om i denne artikel. Så finder du også ud af, hvordan du kommer godt i gang med det hele.

Sørg for at få en LEI-kode

Det er ikke sikkert, at du har hørt om en LEI-kode, men du har med garanti hørt om det, som man kalder for et CVR-nummer. Det er et nummer, der registrerer en som en virksomhed i Danmark, og har du ikke et, så har du ikke et lovligt firma. En LEI-kode svarer faktisk til et internationalt CVR-nummer, så hvis du har kunder i udlandet, eller hvis du på anden måde arbejder med udlandet, så kan det være en god idé at anskaffe sig en LEI-kode. Det er noget, som du let kan sørge for at få igennem Leiservice.dk allerede i dag.

Du skal sørge for at have en hjemmeside

I dag er der ikke nogen firmaer, der ikke har en hjemmeside. De fleste af dine kunder kommer til at finde dig på nettet, og derfor er det naturligvis vigtigt, at du overhovedet er på nettet, så du er til at finde. Har du ikke selv forstand på, hvordan man laver en hjemmeside, så kan det være en rigtig god idé at hyre en webudvikler til opgaven, så du kan være sikker på, at du ender med et godt resultat.

Du skal registrere dig som virksomhed

Når man åbner en virksomhed, så er det også vigtigt, at man sørger for at registrere sig. Dette er igen noget, man skal sørge for at gøre, hvis man gerne vil følge alle regler. Det vil man sandsynligvis gerne, når man lige har startet en virksomhed.

Du skal adskille privat- og virksomhedsøkonomi

En fejl, som rigtig mange selvstændige begår, når de åbner deres firma, det er, at de glemmer at adskille privat- og virksomhedsøkonomi. Men det kan være enormt farligt, fordi det kan betyde, at man ikke længere kan danne et realistisk overblik over, hvordan det står til med økonomien i virksomheden. Derfor er det vigtigt, at du med det samme sørger for, at du har to forskellige konti med hvert deres formål. Det er også noget, som din bank kan hjælpe dig med at gøre, hvis du giver dem et kald.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.