En blog om business og pengesager

Sådan finansierer du nemt din næste bil

0

Det er ikke altid nemt, at overskue hvordan man dog skal få råd til sin næste bil. Især når det kommer til de mange forskellige former for finansiering, bliver det hurtigt svært at gennemskue de mange muligheder – og vigtigst af alt, hvilken mulighed der er en helt rigtigte for dig. Måske har du hørt om flexleasing, måske har du ikke – uanset hvad, så har jeg samlet et lille, hurtigt overblik over flexleasing og de muligheder det giver dig her.

Hvad er flexleasing?

Flexleasing er i al sin enkelthed en leasingform, hvor du kun betaler for din bil, når den rent faktisk er i brug. Du betaler din afgift i rater, som betales pr. måned. Den store forskel for dig som forbruger er dog, at du kun betaler afgift i de måneder bilen er indregistreret og kører på vejene. Den helt specifikke betalingsrate bliver fastsat af flere faktorer, heriblandt både bilens alder og biles registreringsafgift. Hvis du er nysgerrig på at komme i dybden så læs mere om emnet her.

Derfor bør du overveje flexleasing

Der følger en lang række fordele med, når du vælger at flexlease din bil. På grund af den måde flexleasing er stykket sammen på, er det konkrete værditab for bilen mindre, end ved et mere traditionelt køb. Derfor bliver flexleasing ofte brugt til køb af biler i den dyre ende, men du behøver slet ikke være et luksusdyr for at gøre brug af flexleasing.

For det kan nemlig også være en rigtig god løsning til dig der kun har brug for en bil en gang i mellem. Flere og flere arbejder nemlig delvist hjemmefra i disse tider. Det kan betyde at man slet ikke har brug for sin bil, de dage hvor man ikke kører på kontoret. Så hvorfor ikke nøjes med at betale når bilen rent faktisk bliver brugt?

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.