En blog om business og pengesager

Tre gode råd: Sådan indretter du et lækkert og inspirerende hjemmekontor

0

Dette indhold er sponsoreret

Af og til kan det blive nødvendigt at arbejde hjemmefra. For eksempel hvis børnene er syge, hvis der kommer håndværkere på besøg eller noget helt tredje. Og i sådanne tilfælde er det vigtigt, at man har et godt og funktionelt hjemmekontor, som man kan arbejde i. Det er dog rent faktisk de færreste, der tænker over, hvilken betydning det kan have, at man har et arbejdsværelse, der opfordrer til arbejde og styrker motivationen. Og derfor har vi i denne artikel samlet vores tre bedste råd til hvordan du nemt kan indrette et lækkert, funktionelt og ikke mindst inspirerende hjemmekontor.

Tip nr. 1: Skrivebordet skal være i centrum

Skrivebordet er uden tvivl det vigtigste møbel på hjemmekontoret. Det er nemlig ved skrivebordet, at du kommer til at bruge langt størstedelen af tiden på de dage, hvor du arbejder hjemmefra. Så hvorfor ikke tage sig tid til at finde et rigtig godt og funktionelt skrivebord, som passer til både dine arbejdsmetoder, men også til din personlige indretningsstil. For et mere rustikt look på dit hjemmekontor kan du gå efter et unikt bord fra https://kabeltromlen.dk som laver upcyclede møbler af genbrugsmaterialer. Eller du kan vælge at investere i et hæve- og sænke skrivebord, så du også får den optimale ergonomi, når du arbejder hjemme.

Tip nr. 2: Funktionel indretning, hvis rummet skal bruges til flere ting

Hvis dit hjemmekontor er et rum, som skal bruges til mere end bare et hjemmekontor er det vigtigt, at du tænker funktionalitet ind over din indretning. Det vil typisk være sådan, at kontoret også skal bruges som det rum, hvor man opbevarer alle sine bøger, ligesom det typisk også vil være det sted, der bliver brugt som hobbyrum eller arbejdsrum til de mindre, indendørs projekter, som I har i hjemmet. Sørg derfor for, at din arbejdscomputer og andre remedier, som du bruger til arbejde nemt og hurtigt kan pakkes væk, så rummet kan bruges til andre formål, når du ikke skal arbejde.

Tip nr. 3: Masser af lys

Der er ikke noget, der slår naturligt lys. Og faktisk kan lys være en vigtigt faktor for din produktivitet, når du skal arbejde. Sidder du i et mørkt rum dagen lang, vil du ikke få udrettet lige så meget som hvis du sad i et rum med masser af naturligt lys. Sørg derfor for at have masser af belysning i rummet, ligesom at der også skal kunne komme masser af naturligt lys ind udenfra – men selvfølgelig uden at det skaber genskin i computerskærmen eller forstyrrer øjnene, når der skal arbejdes.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.