En blog om business og pengesager

Vil du gerne have lidt flere kunder til at handle online?

0

Der er redskaber der er mere egnede end andre, når du gerne vil have flere kunder til at handle hos dig online. Først og fremmest skal du selvfølgelig have en side kørende online, hvor dine kunder har adgang til informationer om dine ydelser og også gerne en webshop der gør kundernes vej fra produkt til køb så enkelt som mulig. Det kan dog langt fra stå alene og det er her e-mails kommer ind i billedet. For med e-mail marketing har du muligheden for at skræddersy informationer til dine kunder og gøre dem opmærksomme på relevante tilbud, produkter eller andet, der gør det endnu lettere at handle hos dig, frem for hos konkurrenten.

Øg din omsætning med e-mail markedsføring

Med det rette indhold og målrettet markedsføring online ved hjælp af e-mails og nyhedsbreve, så får du muligheden for at øge omsætningen på virksomhedens bundlinje. Det ses, at der ved hver en krone der er brugt på e-mail markedsføring, så har du i gennemsnit mulighed for at tjene 4 kroner. Altså en god investering, som du lige så godt kan drage nytte af, eftersom at langt de fleste mennesker har tjek på deres e-mails flere gange dagligt.

Vælg den rette e-mail platform

Valg af e-mail platform er vigtigt, når du skal sende nyhedsbreve og informationer ud til dine kunder via e-mails. Det er en af de store grundsten i dit marketingmix og platformen skal derfor gerne være den helt rette til din virksomhed og virksomhedsform. Der er dog en hel del at vælge imellem online, og nogle tilbyder nogle ydelser, mens andre kun har de helt basale værktøjer med i deres tilbud. Sørg først og fremmest for at finde et sted med gode anmeldelser, hvor der er mange brugere og hvor du syntes det hele virker overskueligt, ud fra de erfaringer du selv har med at kreere markedsføring online via e-mails.

Sådan finder du den rette platform

Det er vigtigt med den rette platform, men det er forskelligt hvad du har brug for at services og ydelser, som de forskellige steder tilbyder. Vigtigst af alt er dog, at det er en mulighed der ikke volder de store problemer, der er nem at anvende og som har lige præcis det du skal bruge for at komme i gang. Se derfor efter en platform der har gode anmeldelser og eventuelt også en hel del brugere, hvilket er en indikation på funktionalitet og virke.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.