En blog om business og pengesager

Vil du gerne være personlig træner? Her er din guide hele vejen

0

Sponsoreret indhold

Personlig træning har i de senere år vundet danskernes hjerter, og i dag har det aldrig før været så populært at få hjælp fra en uddannet træner til at opnå fysiske mål. Det betyder også, at mange griber chancen og lader interesse blive til arbejde.

Går du med tanker om at blive personlig træner, er du landet det rigtige sted. Vi fortæller dig mere om, hvordan du kommer godt i gang, og hvad du skal gøre dig af overvejelser. Der kan nemlig være flere veje til drømmen, så du skal sørge for at vælge den helt rette for dig.

En investering for livet

At blive personlig træner kan du gøre på mange forskellige måder, men i takt med en hård konkurrence er det efterhånden nødvendigt at være autoriseret. Dette bliver du blandt andet gennem forskellige kurser og uddannelser, der bidrager med viden omkring kost og lignende.

Du kan også vælge at fokusere på flere ting på samme tid ved at tage en fitness instruktør uddannelse. Her vil du have en stor valgfrihed i forhold til, hvad du gerne vil lave i fremtiden, og hvordan du kommer ud og bruger dine færdigheder. Med en uddannelse som instruktør kan det være nemmere at bevæge sig videre og specialisere sig som eksempelvis kostvejleder eller personlig træner med fokus på styrkeløft.

Overvejelser inden du begynder

Ligesom med alt andet følger der en række overvejelser, inden du beslutter dig helt for, at du gerne vil være personlig træner. Det gode ved denne type uddannelse er, at det sjældent tager lang tid, og at det typisk er en stor passion, der bliver blandet med arbejdsrelaterede emner. Derfor vil det også give dig en stor viden omkring specifikke emner og områder, som du kan bruge i mange sammenhænge.

Dog skal du overveje, om du har nogle skader, der skal tages hånd om. Her skal du vurdere, om du eksempelvis kan klare din knæskade med en knæstøtte, eller om for meget træning kan få store konsekvenser for din krop. Derudover skal du være indstillet på en arbejdsdag, der bryder med de normale arbejdstider, fordi dine klienter selv er på arbejde. I stedet kan du forvente tidlige morgener, aftener og også weekender.

Vælg fokus, og brug dit netværk

Hvis du ikke uddanner dig som personlig træner eller instruktør i en fitnesskæde, er dit netværk det vigtigste element, når du er færdiguddannet. Vælger du en uddannelse gennem et center, får du en fordel i og med, at du bliver en del af deres tilbud om personlig træning. Dog kan der være langt flere penge at tjene, hvis du gør det på egen hånd. Det kan somme tider være en fordel at have et fokus, der gør dig mere fagspecifik overfor klienterne. Her kan du vælge bodybuilding, konkurrencetræning eller vægttab, der er tre store områder inden for træning. Herefter er din markedsføring afgørende for den succes, du får. Brug særligt Instagram som din marketingsplatform, der er en hurtig måde at eksekvere og udsende indhold på.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.