En blog om business og pengesager

4 fantastiske firmature for dig og dine medarbejdere

0

Er du virksomhedsejer kender du til den daglige drift af en travl virksomhed, hvor der ikke altid er god tid til at få talt sammen med medarbejderne. Det gælder også for de ansatte imellem, men faktisk er det en god investering at bruge tid og kræfter på at styrke fællesskabet. Det gode fællesskab er nemlig med til at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor dine medarbejdere vil yde en ekstra indsats.

I denne artikel får du fire gode bud på nogle firmature, der giver plads til hygge, snak og fællesskab. Det er en god investering for dig og din virksomhed at lægge energi i personalepleje, så du kan nå alle de resultater, du gerne vil.

Tur på vandet

Vil du gerne arrangere en aktiv firmatur, kan vi varmt anbefale en tur på vandet. Dette kan du gøre på mange forskellige måder, men trænger I til en ekstra udfordring, kan du overveje dykning. Tag dine medarbejdere med ud for at prøve vaskeægte dykning og få en sjov oplevelse ud af dette. Du kan også arrangere, at I skal udfordres på vandski eller prøve de populære paddle boards.

Er I mere til de rolige ture, kan du bestille en bådtur for en dag. Sørg for en god frokost og invitér dine medarbejdere med på en hyggelig bådtur rundt i det danske farvand. Her er der god plads til snak og festlige indslag.

Den årlige fest

Har I ikke tradition for at holde andre fester end julefrokost, kan det også være en god mulighed for dig. Og hvad er mere perfekt end en stor fest under varme, danske himmelstrøg i sommerhalvåret? Planlæg en stor sommerfest for dine ansatte og invitér dem til en festlig aften, hvor de blot skal trække stikket fra arbejdet og nyde hinandens selskab.

For at lette planlægningen for dig selv, kan du vælge at uddelegere aftenens underholdning til dine medarbejdere. Du kan sammensætte små grupper på kryds og tværs af afdelinger, er hver især får en opgave til aftenen. På den måde kan du samtidig skabe relationer på tvær af afdelinger og kontorpladser og allerede her forbedre fællesskabet.

De klassiske ture

Vi kommer ikke udenom de gode muligheder der i dag er for teambuilding rundt omkring i landet. I flere år har teambuilding været det perfekte valg for en succesfuld firmatur, hvor alle får lov til at grine, blive udfordret og snakke med hinanden. Undersøg nærområdet for diverse steder med mulighed for teambuilding og tag dine ansatte med på tur.

Ved at vælge denne tur, kan du helt slippe for planlægningen. Du skal blot finde et sted og en dato, og herefter vil arrangørerne ofte stå for planlægningen af dagens program. Det vil gøre det nemt for dig at planlægge en firmatur, hvor der er plads til alle.

Derfor skal fællesskabet dyrkes

Fællesskab er essentielt for en velfungerende virksomhed. Har dine medarbejdere ingen relationer til hinanden, vil arbejdsmiljøet blive svækket og det vil skabe dårligere resultater for dig på den lange bane. Samtidig vil det give dig en tryghed og sikkerhed, at dine medarbejdere snakker sammen. På den måde er der altid hjælp at hente hos sidemanden, og det vil også kunne aflaste dig i forhold til at skulle være primus motor på alle projekter.

Hvis en firmatur er en stor mundfuld, kan også vælge at lave en regel om, at alle skal mødes til frokost hver dag. Du kan sørge for en frokostordning, så alle får et godt måltid mad sammen. Ved at samles om frokosten, bliver der skabt et talerum for alle, og hvor du også selv har rig mulighed for at komme hele vejen rundt.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.