En blog om business og pengesager

3 hurtige tips til personlig indretning af dit kontor

0

Følgende artikler er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til i artiklen.

En typisk 37 timers arbejdsuge betyder for de fleste, at man spenderer størstedelen af de vågne timer på arbejdet. Vi møder tidligt ind på arbejde om morgenen og går ofte først hjem sent hen på eftermiddagen eller aftenen – ja nogle gange endda natten. Faktisk befinder vi os så lang tid på arbejdspladsen, at det nogle gange kan føles, som om vi bor der fast. Kan du nikke genkendende til denne følelse, og opfatter du af og til dit kontor som dit andet hjem?

I så fald er det afgørende, at du gør reelt set gør noget ud af de fysiske rammer på dit kontor, så du får de absolut bedste arbejdsbetingelser, og så det er så behageligt og hyggeligt som muligt at være på arbejde – i mange timer ad gangen. Hvordan tænker du måske? Jo, det skal vi sige dig. I dette korte indlæg giver vi dig ret hurtige og skarpe tips til, hvordan du nemt og effektivt kan give din kontorindretning et personligt touch.

God læselyst!

Skab hygge på arbejdskontoret

Rigtig mange danskere oplever i hverdagen vanskeligheder med at adskille arbejds- og privatlivet derhjemme. Det er vigtigt, at man arbejder, når man er på arbejde, og at man holder fri, når man har fyraften. Ikke desto mindre kan man godt indrette sit arbejdskontor, så det emmer af hygge og ro, så du rent faktisk har lyst til at gå på og være på arbejde.

En god metode til at få etableret intime og personlige rammer på kontoret er at stille eller hænge familiebilleder op – eksempelvis af børnene eller minder fra jeres seneste ferie. På den måde er familien hele tiden i nærheden og i tankerne, og det udtrykker samtidig, hvilken person der sidder på kontoret. 

Wallstickers med tekst og citater – dit unikke fingeraftryk på væggen

Store, tomme og ensfarvede vægge kan være meget kedelige og uinspirerende at se på, og det nøgne udtryk er ikke endvidere motiverende for ens arbejde på kontoret. Derfor kan du med fordel udsmykke dine kontorvægge med flotte, anderledes og personlige vægdekorationer – eksempelvis

wallstickers med tekst og citater. En sådan wallsticker er en smart og effektiv metode til at sætte dit personlige fingeraftryk på kontorindretningen, da du kan dekorere væggene med sjove, kærlige eller filosofiske citater eller budskaber, der 100 % afspejler dig som person.

Sæt farver på dine kontormøbler – og hverdagen

Et klassisk kontor er typisk indrettet med grå, hvide eller en anden form for neutral farve på væggene. Det er der såmænd intet galt med, men det kan måske i længden godt blive lidt for gråt i gråt og virke ret koldt og upersonligt. Denne fornemmelse kan du nemt bryde uden nødvendigvis at skulle male alle væggene i multifarver. Prøv at male en eller flere af de kedelige kontormøbler i en flot og iøjnefaldende farve, som kan skabe blikfang og puste nyt liv i rummet samt sætte et personligt præg på indretningen. Lidt friskt farvespil på kontoret kan sætte mere farve på din hverdag.

Held og lykke med den personlige kontorindretning!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.