En blog om business og pengesager

3 uundværlige ting til dit kontor

0

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til. 

Det er et sted, hvor du bruger rigtig mange timer hver uge. Mandag til fredag, dag ind og dag ud. Derfor fortjener du også at have optimale betingelser, der gør, at du føler dig godt tilpas, så du kan præstere det bedste, du kan, når du er på arbejde. 

En god kontorstol 

En god kontorstol er bare et must have på enhver kontorplads på et hvilket som helst kontor. I nyere tid er der kommet et stigende fokus på kontorpersonales arbejdsforhold, herunder muligheden for at ændre arbejdsposition i løbet af en arbejdsdag. Hæve-sænke-borde er således blevet fast inventar på de fleste kontorer, da det giver muligheden for at arbejde stående. Men man kommer ikke uden om arbejds- eller kontorstolen. 

Da du tilbringer størstedelen af din arbejdstid siddende, er det utrolig vigtig at have noget ordentligt at sidde på. Du skal have mulighed for at justere arm- og ryglæn efter behag og behov. Hvis du ikke er tilfreds med din arbejdsposition, går det ud over din holdning og i sidste ende dit arbejde. Herman Miller producerer kontorstole med et stort fokus på stolenes funktionalitet og vil derfor være et godt bud til dig, der leder efter en kontorstol med kvalitet og dynamik. Prisen er også derefter, men du vil få en langtidsholdbar stol, der skåner din krop. Du kan finde flere informationer om kontorstolene fra Herman Miller på valueshop.dk. 

Billeder

En anden vigtig del på kontoret er selvfølgelig billeder. De fleste har billeder af deres kære til at stå på bordet eller et flot maleri på væggen til at minde dem om noget andet end arbejde, når de søger et lille pusterum fra arbejdsdagens strabadser. Billederne minder dig om det bedste, du har, og de minder dig om, hvorfor du arbejder, når du sidder med de sure og tidskrævende opgaver. På den måde er de med til at personliggøre kontoret eller kontorpladsen og gøre det lidt mere hjemligt for dig, mens du arbejder. Men billeder og malerier behøver selvfølgelig gode rammer, der passer til indretningen af kontoret. Du kan finde rammer på mål til både borde og vægge på malericentralen.dk. Her kan du med andre ord finde rammer i alle størrelser. 

Planter

Planter er også uundværlige. Planter er med til at forbedre indeklimaet og giver en fornemmelse af at være udendørs og i det fri. Det giver altså bedre arbejdsbetingelser for dig, hvis du har nogle planter til at friske dit kontor eller din kontorplads op. Populære kontorplanter tæller kaktusser og mindre træer, der kan stå i potte. De kræver et minimum af opmærksomhed, og de er derfor favoritter hos kontorfolket. I tilfælde af at man er væk fra kontoret i en rum tid på ferie eller forretningsrejse, dør planterne nemlig ikke grundet vandmangel. Vanding af blomster er trods alt ikke det, der står øverst på listen, når man møder ind om morgenen. 

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.