En blog om business og pengesager

Foretag et karriereskift og arbejd med træning og sundhed

0

Dette indhold er sponsoreret.

Hvis du selv elsker at træne og går meget op i sundhed, har du så overvejet, om det måske ville kunne blive til din levevej? Ens hobby og passion er det bedste job, man kan have. Du kan med fordel kombinere flere uddannelser for at have større ekspertise og flere områder, du kan rådgive dine klienter på. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvordan du kan kombinere to uddannelser indenfor sundhed.

Hjælp andre til at opnå en sundere livsstil

Sundhed er flere ting: Det er både det, vi spiser og det, vi gør med vores krop. Kroppen har både brug for sund mad og bevægelse for at fungere optimalt. Vores fysiske sundhed har endda stor indvirkning på vores følelsesmæssige liv og overordnede livskvalitet. Kan du hjælpe nogle ud af usunde livsmønstre og ud i en sund livsstil, med en stærk krop, energi og overskud til hverdagen, har du gjort et godt stykke arbejde.

Certificeret personlig træner uddannelse

Der findes en rigtig personlig træner uddannelse. Denne er certificeret og afsluttes med eksamener og dertilhørende eksamensbeviser. En personlig træner uddannelse er bred i forhold til faglighed, hvor du kommer ind omkring emner som pædagogik, kroppens fysiologi og træningsøvelser. Uddannelsen er delt op i 6 moduler, der til sammen dækker over:

  • Basal anatomi og fysiologi
  • Generel træningslære
  • Generel sundhedslære
  • Rollens om personlig træner

Tilrettelæggelse af uddannelsen til personlig træner

Uddannelsen foregår både i fysiske lokaler og som online undervisning. Den kan tilrettelægges, så den passer bedst muligt ind i din hverdag. Derfor kan den vare alt fra 8-21 uger. Den fysiske undervisning foregår i klasselokale og i træningscenter. Den fysiske undervisning afholdes over 16 gange. 90 af lektionerne foregår som online undervisning.

Online uddannelse til kostvejleder

Når du har klienter, er det nemmest at opnå resultater, hvis de både arbejder med deres træning og deres madvaner samtidig. Ved at tilføje en kostvejleder uddannelse til din uddannelse som personlig træner, vil du have mere at tilbyde dine klienter. Kostvejlederuddannelsen er meget fleksibel. Den foregår nemlig udelukkende online. Du an derfor tilrettelægge din undervisning fuldstændig, så den passet ind i dit øvrige program.

Med disse to uddannelser kan du både få arbejde i træningscentre, eller du kan vælge at starte op som selvstændig personlig træner. Dette kræver naturligvis en god portion gåpåmod, men mange lykkes med at udleve deres drøm på denne måde og selv tilrettelægge deres arbejdstider og arbejdsliv.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.