En blog om business og pengesager

Guide til at indrette hjemmekontoret

0

Sponsoreret indhold

Som tiden skrider frem, bliver det mere og mere tydeligt, at flere af os vil arbejde hjemmefra i fremtiden. Derfor kan det betale sig at få indrettet ens kontor derhjemme, så det kan højne ens produktivitet og vedligeholde en komfortabel, professionel tone for både dig selv og dine kollegaer (hvis du for eksempel holder møde med dem via videochat).

Ligegyldigt om du kun har et skrivebord i hjørnet af stuen eller et dedikeret rum til hjemmekontor, kan det betale sig at bruge noget tid på at indrette det således, at det føles behageligt, men også inspirerende at ”gå på arbejde” hver dag.

Husk hyggen

Der er intet galt i at udnytte det faktum, at du rent faktisk stadig er hjemme, når du arbejder hjemmefra. Selvom et fælleskontor ikke er et sted, hvor man bør have fødderne oppe og hjemmeskoene på, kan man jo sagtens være komfortabel i sit eget hjem. Vær derfor ikke nervøs for at indrette dit hjemmekontor med komfortable og hyggelige dele såsom en sofa, kunst, der viser din personlighed og eventuelt planter, hvis du holder af at have disse.

En god måde at skabe lidt hygge på hjemmekontoret på, der ikke ødelægger produktivitet eller professionalisme, er pynt, som man typisk kan finde på kontoret – blot med et personligt tvist. Dette kan for eksempel være en sofa med nogle puder med print, mønster eller andet motiv, der virkelig viser din personlighed frem. Puder til sofa er en af de nemmere måder at skabe et hyggeligt rum, der ikke grænser til det uprofessionelle, og du kan finde et yderst hyggeligt udvalg hos FermLiving.dk. FermLiving.dk gør det nemt at indrette sit hjem eller kontor i rolige farver, som er behagelige for øjnene uden at blive kedelige.

Glem ikke produktiviteten

Foruden de komfortable detaljer er det selvfølgelig også vigtigt, at du har fokus på din produktivitet, når du er på arbejde. Hvis du ved, at du kommer til at arbejde meget hjemmefra, kan investering i fornuftige møbler til formålet være en rigtig god idé. Et hæve-sænke-bord kan gøre en kæmpe forskel for både komfort og produktivitet, så du rent faktisk kan få udført dit arbejde uden at gøre skade på dig selv.

Alt efter dit arbejdes natur kan der også være en del maskiner eller andet udstyr, der kan være smarte at købe til dit hjemmekontor. Hvis du for eksempel arbejder meget med kreativt arbejde, kan en touch screen lette dit arbejde betydeligt. En fysisk eller digital kalender kan gøre det nemmere at være manager. Indret derfor både dit kontor efter hyggens og produktivitetens bedste.

Balance mellem professionalisme og personligt touch

Hvis du ved, at du kommer til at holde en del møder over videochat eller af anden grund ofte vil have kolleger, chefer, klienter eller andre til at se dit kontor, er det selvfølgelig vigtigt, at der er en vis professionalisme tænkt ind i din indretning. Dog kan det også altid betale sig at kende den givne balance hos ens arbejdsplads, inden man indretter sit kontor. Nogle arbejdspladser er trods alt mere afslappede end andre, og der er intet galt med sjove plakater eller personlige genstande på et kontor, så længe de ikke distraherer arbejdet.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.