En blog om business og pengesager

Start virksomhed op uden penge

0

Går du og drømmer om at starte din egen virksomhed op, men er du uden en krone på lommen til formålet? Ofte kræver det en stor portion penge at starte egen virksomhed op, da du for eksempel ved salg af varer først skal købe varerne hjem. Dog findes der brancher, hvor du ikke behøver at starte ud med en stor pose penge, så du ikke behøver at leve af havregryn under hele opstartsprocessen. I det følgende får du et bud på en række brancher, hvor du ikke behøver mange penge ved opstarten af virksomheden samt nogle gode råd til startprocessen.

Freelancer på nettet

Holder du af at skrive tekster, udføre programmering eller lave flotte grafiske designs, kan du nemt starte dit eget job op som freelancer på nettet. Hermed har du rig mulighed for at tage kontakt til diverse personer, som du mener har brug for dine evner. Da du udfører alle ting på din computer hjemmefra, skal du heller ikke til at låne lokaler eller et dyrt udstyr. Dog skal du selvfølgelig blandt andet have et godt arbejdsmiljø derhjemme, der også inkluderer en god internetforbindelse, så Skypemødet ikke brister efter to minutters samtale. På denne hjemmeside kan du blandt andet undersøge en række forskellige muligheder angående 4G routere til trådløst internet.

Affiliate marketing

Ønsker du at sælge produkter, kan du imidlertid overveje at begynde med affiliate marketing. Ved at gøre dette bliver du betalt for at sælge produkter, så hvis du for eksempel har en hjemmeside, der sammenligner priser på møbler, kan du få en procentsats, hver gang der bliver solgt et møbel gennem din hjemmeside. Derudover kan du lave affiliate marketing igennem Facebook-annonceringer, betalt annoncering såsom Google AdWords og e-mail markedsføring.

Billigt tilbehør fra Kina

Eftersom næsten alle i dag har en smartphone, er der rig mulighed for at tilbyde billigt tilbehør til telefonen – også uden brug af en stor startkapital. Sørg for eksempel for at starte med at købe tilbehøret fra billige producenter i Kina for derefter at sælge det til en højere pris på din egen hjemmeside. Køb en god portion, så du sparer mest, og sælg det til en rimelig pris, men som du stadig vil tjene meget på. Så snart du har fået en række kunder ind i forretningen, kan du nu begynde at udvide dit salgsområde, så du også kan sælge andre, mere spændende produkter.

Få god rådgivning

Et gyldent råd under hele opstarten af din nye virksomhed, hvad enten du sælger produkter eller er freelancer på nettet, er at få en god omgang rådgivning. Selvom du som iværksætter formentlig foretrækker at tage alle beslutninger på egen hånd, er det alligevel en god idé at søge råd og vejledning ved andre iværksættere, rådgivere og netværksgrupper. Derudover findes der masser af offentlige rådgivningstilbud, som du med fordel kan benytte dig af. Hermed kan du få et indblik i, hvilke ting der er fornuftige at lægge fokus på, når du skal til at begive dig ud på iværksættereventyret.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.