En blog om business og pengesager

Til messe i udlandet? Lad andre om at planlægge rejsen

0

Skal din virksomhed repræsenteres på en storstilet messe i udlandet, så har I rigeligt at se til med at få en bod med bannere, produkter og tryksager op at stå. Måske har I ikke overskud til at stå med selve planlægning af rejsen, altså booking af flybilletter og hotelværelser samt leje af biler? Hvis I nu bare har råd til at betale jer fra det, kan I faktisk godt helt slippe for at se på alle de ting ifm. rejsen.

Overvej et rejsebureau

Kort fortalt skal I på jagt efter et rejsebureau med noget erfaring inden for erhvervsrejser, når I ikke er meget for at planlægge en international rejse selv. Bureauet kan også stå for transfer fra lufthavn til hotel og sørge for, der bliver valgt en transportløsning, hvor der bliver plads til de produkter og tusind andre ting, I skal bruge for at brillere på messen. I behøver altså kun tænke på rejsens formål.

Hvad forventer du af erhvervsrejser?

Nu har hver erhvervskunde sine egne ønsker til, hvad en erhvervsrejse skal indbefatte af ydelser. Fx er det ikke alle, der ser nogen mening i at leje bil. Er eventet og hotellet begge i en metropol, er det givetvis heller ikke nødvendigt at have en bil til sin rådighed. Ønsker du at vide, hvad du kan forvente at skulle af med, skal du først give bureauet en række oplysninger om, hvad du forventer af rejsen.

Ønsker du et tilbud? Udfyld en formular online

Dette er noget, du tit kan gøre online ved at udfylde formularer. Du behøver ikke nødvendigvis ringe til et bureau for at få at vide, hvor dyr rejsen bliver, når du ser udgifter til fly, hotel, biler og bureauets gage under ét. Derved bliver det nemt at forespørge om priser på planlægning af din erhvervsrejse.

Hent et tilbud hos et rejsebureau online.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.