En blog om business og pengesager

Derfor skal du booke mødelokaler ude

0

Når du skal holde et møde, der for alvor skal huskes, er der mange ting, der skal være styr på. Og der er for alvor mange ting, du ikke må gå på kompromis med. Lad dine kunder, klienter og kollegaer vide, at du mener det alvorligt, når du inviterer til møde i et helt unikt mødelokale. Men hvor skal du overhovedet starte i jagten på sådan ét? Det vil denne korte guide hjælpe dig på vej med. Her er, hvad du ikke må glemme, når du skal finde dine næste mødelokaler. 

Mødelokaler i inspirerende omgivelser

Først og fremmest kan du snævre din søgning ind ved at lade dig tiltrække af det anderledes, det farverige og det spraglede. Dine kunder har været til for mange møder i hvide, kedelige kontorbygninger. Undersøgelser viser, at indlæringen øges, når vi befinder os i inspirerende omgivelser, så find et sted med en god historie og et atypisk udtryk. Det vil for alvor være din investering værd og vil løfte mødet til helt nye højder.

Sørg for, at der er plads til alle

Når du har fundet et lille udvalg af spændende mødelokaler, kan du med fordel se på størrelsen. Her er det smart at være kritisk. Det er aldrig sjovt at stå og træde hinanden over tæerne eller være på randen af hedeslag, fordi lokalet er for småt, og samtidig giver det et uprofessionelt udtryk. Tænk stort med dit mødelokale. Gør plads til store armbevægelser. Hellere højt til loftet og ekstra gulvplads, end at folk skal mases ind. 

Hvad kan stedet gøre for dig?

Dernæst er det oplagt at undersøge, hvad lokationen, der udbyder mødelokalerne, kan tilbyde dig. De fleste steder har i forvejen samlede pakkeløsninger, som inkluderer alt, hvad du skal bruge – borde, stole, mikrofon, lyd og lys, hvis det er nødvendigt. Send dem en mail, fortæl dem om det pågældende møde, og find ud af, hvilket sted der kan tilbyde dig den bedste aftale. Men husk: Hellere investere den ekstra krone, og få dét bedre udtryk, frem for at gå på kompromis med prisen.

Erfaring, erfaring, erfaring

Endeligt er det også meget vigtigt at se på, hvor stor erfaring stedet har. Her taler vi ikke kun om årelang erfaring, men også generel erfaring inden for eventplanlægning. Undersøg på hjemmesiden, om der er billeder, historier fra kunder eller andet, du kan bruge i din udvælgelse. Denne pointe er vigtig, for ofte hænger erfaring sammen med det tilbud, du kan få. De store, erfarne steder vil i højere grad kunne hjælpe med at stable dit event på benene – også med de lavpraktiske ting. 

Her kan vi med fordel komme med et eksempel på et oplagt mødelokale. Mogens Dahl Koncertsal, som er placeret praktisk i centrum af København og tæt på lufthavnen, er, som navnet antyder, en gammel koncertsal renoveret og sat op til netop denne type arrangementer. De har stor erfaring og kan med garanti hjælpe dig med at få sat dit næste møde sat op, så det bliver ét, dine kunder kommer til at huske. Så start her, næste gang du leder efter mødelokaler i Kbh.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.