En blog om business og pengesager

Find det perfekte kostume til sommerfest på kontoret

0

Når det er tid til sommerfest på kontoret, er det en sjov måde at være sammen med sine kollegaer på. Arbejdet lægges på hylden, og i stedet er scenen sat til hygge og sjovt samvær. Dette er en fantastisk måde at lære kollegaerne at kende på i andet end de faste rammer. Typisk vælger mange arbejdspladser at lave en temafest til sommerfesten på kontoret – og dette kræver oftest et kostume. Er du inviteret til sommerfest på kontoret, og mangler du det perfekte kostume dertil, får du masser af idéer til det lige her. Herefter skal du blot vælge netop dét kostume, der passer til din sommerfest og din personlighed. 

Til dig, der ikke ønsker det helt store 

Det er ikke alle, der elsker udklædning og store kostumer. Det er helt i orden – alle behøver ikke at være lige vilde med idéen om kostumer. Dog bør du alligevel gøre lidt ud af dit outfit. Tropper du blot op til kostumefesten som enhver anden dag på arbejdet, vil du højst sandsynligt føle dig udenfor. Alle andre er festligt klædt ud – og det bør du også være, bare lidt. Heldigvis findes der masser af måder at klæde sig diskret ud på. Du kan vælge en sofistikeret maske eller en paryk kombineret med dekorativ teatersminke. Her er du stadig klædt lidt ud, men uden at det er for meget. 

Til dig, der går all in med dit kostume

Er du i den helt anden boldbane, hvor den skal have fuld gas med kostumet, skal du selvfølgelig gå all in. Kostumefester bliver altså sjovest, hvis man er godt klædt ud. Her kan du købe kostumer såsom et skelet, militær, nonne, mexikaner, fange eller tøj som en, der er på Hawaii. Find dit kostume hertil sommerfesten på kontoret – du finder både superhelte, tyroler, top gun og meget andet. Det gode ved køb af kostumer er, at du højst sandsynligt bliver inviteret til en anden udklædningsfest engang. Her kan du blot genbruge kostumet.

Til dig, der gerne vil lave din egen udklædning 

Du kan også lave din egen udklædning. Dette er både en måde at skille sig ud fra mængden på – og en måde at spare penge. Du kan f.eks. klæde dig ud som en vindrue. Her skal du blot bruge en masse grønne eller lilla balloner, klistre dem på dig selv og lave grønne blade til toppen af dit hoved. Du kan også lave dit eget mimer-kostume. Find en sort og hvidstribet trøje, et par sorte bukser, sorte seler og en sort hat. For at sætte kronen på værket maler du ansigtet hvidt, tager rød læbestift på og bruger masser af sort eyeliner. 

Du kan også nemt klæde dig ud som en bankrøver. Iklæd dig sort tøj fra top til tå, find en sort hue og lav en sort maske til dine øjne. Fyld en masse sorte poser med fyld, og print pengelignende sedler ud, som du kan klistre derpå. Voila – nu har du nemt lavet dit eget udklædningstøj. Dette er en særdeles billig måde at få kostumet i hus på, så du kan give den gas til sommerfesten på kontoret. 

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.