En blog om business og pengesager

Har kontoret brug for en overhaling? Sådan frisker du lokalerne op

0

Sponsoreret indhold.

Danskerne har aldrig før brugt så mange timer på arbejdspladsen, som vi gør i dag. Med lange arbejdsdage og mange møder, er det derfor vigtigt med kontorer, der er indbydende og imponerer både ansatte og besøgende.

Måske du er virksomhedsejer og gerne vil gøre lidt ekstra ud af kontoret? Vi giver dig her gode råd til, hvordan du kommer i mål med drømmene, og hvor de små justeringer skal foretages for det bedst mulige resultat.

Kig på detaljerne

Du behøver sjældent at springe ud i den helt store renovering af dit kontor for at friske det lidt op. I stedet kan du kigge på de små detaljer, som kan være med til at gøre en stor og afgørende forskel. Du kan eksempelvis vælge at skabe et loungeområde, der indbyder til afslapning og hygge, og hvor der er plads til at tage en kop kaffe med kollegaerne. Du kan også udsmykke kontoret med et akvarium med akvariebelysning eller nogle flotte planter, som gør rummet til sit helt eget.

I detaljerne finder du også kontorets indretning. Ved at rykke rundt med de ting, du allerede har, kan du skabe et nyt kontorlandskab, der inspirerer og skaber et indbydende arbejdsrum.

Åben rummet op

Åbne kontorlandskaber er blevet et buzzword for mange virksomheder, og det er der god grund til. Ved at åbne op i stedet for at lukke af, får du mulighed for at skabe luft i lokalet samtidig med, at du forbedrer kommunikationen mellem dine ansatte.

Vil du gerne holde afdelinger adskilt, kan det være en god investering at vælge glasvægge. Det får rummene til at synes større samtidig med, at du skaber et transparent og åbent miljø, hvor alle får lov til at blive set og hørt.

Ryk i nye lokaler for ultimativ forandring

Skal der ske noget helt nyt? Så kan det være rigtigt for dig at flytte til helt nye lokaler. Det er den optimale mulighed, hvis de nuværende lokaler er trænge, så du i stedet kan få mere plads til både at udvide og til de nuværende ansatte.

For at spare penge på huslejen kan det typisk betale sig at rykke uden for de større byer. Her finder du et væld af muligheder for nye og lækre kontorlokaler, der samtidig er til at betale. Så kan drømmene gå op, uden at det skal koste dig en formue.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.