En blog om business og pengesager

Tid til sociale aktiviteter efter corona? Her er 3 gode idéer

0

Sponsoreret indhold.

Corona har for mange danskere betydet hjemmearbejde. Det har kostet på kontoen, når det kommer til vores sociale relationer på arbejdspladsen, hvilket kan gøre det udfordrende for mange at genfinde motivation og arbejdsglæden. Derfor er det oplagt at skubbe lidt til det sociale for at komme godt fra start igen.

Vi har samlet tre forskellige idéer til sociale aktiviteter, du kan planlægge for dine medarbejdere. På den måde får I tid til at genfinde de stærke relationer og levere de bedste resultater.

En tur på vandet

Der er mange gode muligheder for sjove aktiviteter, hvor I samtidig kommer ud i naturen. Det er ikke kun sjovt, men også godt for sindet at få ekstra luft til hovedet og komme ud af de vante rammer.

Med en tur på vandet kan du eksempelvis planlægge at sejle i havkajak eller prøve kræfter med paddleboards. Aktiviteten kan også spædes op med en sjov konkurrence undervejs, hvor der skal findes kampånd og gnist frem for at kalde sig selv for dagens vinder. Planlæg også en god frokost i det fri med dine medarbejdere, hvor der er god tid til at få snakket og nydt dagen.

En weekendtur

Hvis du vil give dine medarbejdere god tid til igen at finde sig til rette i fællesskabet, kan det også være en god mulighed at planlægge en hel weekend, der er fyldt med sjove stunder og gode aktiviteter. Det kan være i en hytte i nærheden af kontoret eller på et hotel, hvor der er nem adgang til sjove aktiviteter.

En weekendtur kræver selvfølgelig noget af dine medarbejdere. Til gengæld er der flere dage til at finde ind til det stærke fællesskab og god tid til aktiviteter sammen med hinanden. Dog er det altid godt at planlægge en weekendtur langt ud i fremtiden, så andre planer ikke kommer i klemme.

Tag på teamtur

En tredje mulighed er en aktivitet efter arbejde. Hvis der er travlt på arbejdspladsen, kan det være svært at hive en hel dag ud af kalenderen. I stedet kan du planlægge en aktivitet efter arbejde, hvor dagen bliver afsluttet med en god middag.

Der findes et væld af aktiviteter, og vi kan blandt andet nævne escape room, gokart eller en udfordrende tur på klatrevæg. I kan også tage en spinningtime sammen, hvor I bliver banket godt igennem, så I efterfølgende kan nyde godt selskab med en god middag.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.